637.1/.3(075.8)
М 11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання
   Ветеринарна санітарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.1
П78


   
    Производство молочных продуктов. Качество и эффективность [] / под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Виробництво--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
качество сырого молока -- якість сирого молока -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- сыры -- сири -- масло -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- продукты детского питания -- продукти дитячого харчування -- использование обезжиренного молока -- використання знежиреного молока -- производство казеинатов -- виробництво казеїнатів -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- загрязнения молочных продуктов -- забруднення молочних продуктів
Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколов, А. А. \ред.\; Тепла, М. \ред.\; Майер, А. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\; Титов, А. И. \пер.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)

637.352
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Производство творога [] : теория и практика / Н. Н. Липатов. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 270 с. : рис., табл. - Лит.: с. 261-270. - 1.24 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Молочні продукти --Сири--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молоко -- сливки -- вершки -- сыворотка -- сироватка -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- технологические процессы производства творога -- технологічні процеси виробництва сиру -- оборудование для производства творога -- обладнання для виробництва сиру -- сквашивание молока -- зквашування молока -- способы производства творога -- способи виробництва сиру -- автоматизация производства творога -- автоматизація виробництва сиру -- творог нетрадиционных видов -- сир нетрадиційних видів -- контроль производства творога -- контроль виробництва сиру
Анотація: Развитие и совершенствование технологических процессов производства творога.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.33:637.14(031)
Т38


   
    Технология сыра [] : справочник / [Г. А. Белова и др.] ; ред. Г. Г. Шилер. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - 1.70 р.
УДК
ББК 36.958я2
Рубрики: Сироварство--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
оценка качества молока -- оцінка якості молока -- микрофлора заквасок -- мікрофлора заквасок -- посолка сыров -- засолювання сирів -- созревание сыра -- дозрівання сиру -- сортировка сыра -- сортування сиру -- микробиологический контроль сыра -- мікробіологічний контроль сиру -- твердый сычужный сыр -- твердий сичужний сир -- сычужные рассольные сыры -- сичужні розсільні сири -- мягкие зрелые сыры -- м'ягкі зрілі сири -- мягкие свежие сыры -- м'ягкі свіжі сири -- плаленные сыры -- плавлені сири -- пороки сыров -- пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белова, Г. А.; Бузов, И. П.; Буткус, К. Д.; Виноградова, Р. П.; Шилер, Г. Г. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

637.3
C51


   
    Cheeses of the world [Текст] / Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - New York : Rizzoli, 1993. - 255 p. - Текст: англ. - Ind.: p. 254-255. - 80000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- сироварство -- сыроделие -- французькі сири -- французские сыры -- харчові продукти -- пищевые продукты -- молочні продукти -- молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Nantet, Bernard; Rance, Patrick; Botkine, Francoise; Lyon, Ninette; Ribaut, Jeas Claude; Brody, Louise \des.\; Dieterlen, Jean-Piepre \phot.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободных экз. нет



    Билык, Руслан.
    Основные тенденции производства органических молочных продуктов [] / Р. Билык // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 28-34 : ил.
Рубрики: Молочні продукти--Молоко--Сири
Кл.слова (ненормовані):
органічні молочні продукти -- органические молочные продукты -- органічне молоко -- органическое молоко -- органічні сири -- органические сыры

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)


338.439.4:637.5(075.8)
М25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра
Анотація: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.3.05
Б37


    Бегунов, Виталий Львович.
    Книга о сыре [] : о его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления / В. Л. Бегунов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 136 с. : рис., табл. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- история сыра -- історія сиру -- пищевая ценность сыра -- харчова цінність сиру -- вкусовые свойства сыра -- смакові властивості сиру -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- блюда из сыров -- страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.352
Н63


    Николаев, Алексей Михайлович.
    Технология мягких сыров [] / А. М. Николаев ; [ред. Н. К. Рыбакова]. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 214 с. : рис., табл. - (Качество. Ассортимент). - Лит.: с. 210. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- производство мягких сыров -- виробництво м'яких сирів -- состав молока -- склад молока -- молоко -- сичужные сыры -- сичужні сири -- кислотные сыры -- кислотні сири -- формование сыра -- формування сиру -- созревание мягких сыров -- дозрівання м'якого сиру -- качество мягких сыров -- якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рыбакова, Н. К. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.12.05
Б93


    Буткус, Казимир Домининкович.
    Влияние анормального молока на качество сыра [] / К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 78 с. : рис., табл. - Лит.: с. 76-77. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Молоко--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- качество -- голландский сыр -- голладський сир -- российский сыр -- російський сир -- примеси молока -- домішки молока -- анормальное молоко -- анормальне молоко -- субклинический мастит -- субклінічний мастит -- сборное молоко -- збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буткус, Ричардс Казимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.143.6
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Восстановленное молоко [] : (теория и практика производства восстановленных молочных продуктов) : [монография] / Н. Н. Липатов, К. И. Тарасов ; отв. ред. Н. Н. Липатов. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 255 с. : рис., табл. - Лит.: с. 245-250. - Предм. указ.: с. 251-252. - 3.00 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молоко--Переробка--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
переработка молока -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- сгущенное молоко -- згущене молоко -- масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Анотація: Проблемы развития и совершенствования техники и технологии восстановленных молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасов, Константин Иванович; Липатов, Николай Никитович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.1.022
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники
   Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.3
С59


    Соколова, Зоя Сергеевна.
    Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [] : учеб. пособие для вузов / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 331. - ISBN 5-10-0020296 : 4.53 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Молочні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- молочные продукты -- натуральные сыры -- натуральні сири -- бактериальные закваски -- бактеріальні закваски -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленые сыры -- плавлені сири -- переработка сыворотки -- переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лакомова, Лариса Ивановна; Тиняков, Владимир Георгиевич; Палюх, С. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

637.33
Д 46


    Диланян, З. Х.
    Сыроделие [] / З. Х. Диланян. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 397[1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 392-396. - 1.23 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- формование сыра -- формування сиру -- пороки сыров -- дефекти сиру -- классификация сыров -- класифікація сиру -- твердые сыры -- тверді сири -- прессуемые сыры -- пресовані сири -- сыры с копчением -- сири з коптінням -- сыры бескорковые -- сири безкоркові -- полутвердые сыры -- напівтверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- переработанные сыры -- перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.1
К 59


    Козлов, Владимир Николаевич.
    Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Затирка, Анатолий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.13
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Безотходная технология в молочной промышленности [] / А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 279 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270-277. - ISBN 5-10-000211-5 : 3.40 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочна промисловість--Технології--Відходи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- молочные напитки -- молочні напої -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- пахта -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- мороженое -- морозиво -- кормовые добавки -- кормові добавки -- отходы переработки молока -- відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нестеренко, Павел Григорьевич; Храмцов, Андрей Георгиевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

Шифр: tvuk/2019/1
   Журнал

Тваринництво України [Текст]. - К. : Паралель. - Виходить щомісячно
2019р. N 1
Зі змісту:
Білоусова, Наталія. Шість аграрних законів 2018 - аналіз і що зміниться для ринку / Н. Білоусова. - С.3-6 : рис.
Алампиев, Денис. В Украине хотят ограничить продажу польского мяса, чтобы не ухудшить ситуацию на внутреннем рынке / Д. Алампиев. - С.7 : ил.
Гатицький, Ян. Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока / Я. Гатицький, Е. Гатицька. - С.8-10 : фот.
Macleod, Alasdair. Можно ли применять принципы выгульного содержания при безвыгульном? / A. Macleod. - С.11-12 : фот.
Кот, С. Санітарно-гігієнічна оцінка утримання підсисних свиноматок / С. Кот [и др.]. - С.17-21. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Інші автори: Бондар А., Стародубець О., Коцюбенко Г.
Лазарєва, Л. Склад меду залежно від ботанічного та регіону походження / Л. Лазарєва, Л. Штангрет. - С.22-27. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Ликвидация свиноводства или массовая эпидемия: кто управляет вирусом АЧС в Прибалтике?. - С.29-30 : фот.
У Болгарії вперше зафіксовано спалах африканської чуми свиней. - С.31
Уряд розширив напрями підтримки фермерських господарств. - С.38
Офіційне підтвердження: Держрибагенство України підписало угоду з РФ про вилов риби в Азові. - С.39 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)




    Гатицький, Ян.
    Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока [] / Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. - 2019. - N 1. - С. 8-10 : фот.
Рубрики: Кози--Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
домашній козиний сир

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гатицька, Ельвіра

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)