Т38 Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [] : навч. посібник / П. П. Павленко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 311, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311. - ISBN 978-966-289-098-3 : 350.00 грн
Рубрики: Ресторанне господарство--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): проектна документація -- моделювання виробничих процесів -- виробничі програми підприємств -- складальні приміщення -- виробничі цехи -- посудомийні -- компонування приміщень -- розміщення устаткування -- структура підприємств -- кейтеринг -- кулінарна продукція -- санітарно-гігієнічні вимоги -- рекламне забезпечення -- експертиза технологічної частини проекту Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Охота, Ю. В. Організаційно-структурні аспекти формування економічної результативності сільськогосподарських підприємств [] / Ю. В. Охота> // Економіка АПК. - 2020. - N 8. - С. 98-106 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Економіка Кл.слова (ненормовані): класифікація підприємств -- структура підприємств -- малі сільськогосподарські підприємства -- середні сільськогосподарські підприємства -- великі сільськогосподарські підприємства -- прибуток сільськогосподарських підприємств Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |