В53 Висоцька, Людмила Євгенівна. Тлумачний словник кулінара [] : навч. посіб. / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська ; за ред. В. О. Радкевич ; М-во освіти і науки України, Акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 415, [1] с. : табл. - Літ.: с. 346-348. - Дод.: с. 350-415. - ISBN 978-966-418-093-8 : 180.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): "а ля Провансаль" -- дадлі -- італьєн -- квісо -- льєзон -- нонпарель -- праліне -- сироїдіння -- тарталетки -- фавероль -- чемберлен -- юшка Анотація: Найбільш уживані терміни, поняття та категорії, які зустрічаються у практичній діяльності персоналу закладів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Страцинська, Ірина Анатоліївна; Радкевич, В. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Академія педагогічних наук УкраїниІнститут професійно-технічної освіти Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В 92 Выпечка [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. : рис. - ISBN 966-03-3109-6 : 3.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Борошняні вироби--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- мучные кондитерские изделия -- борошняні вироби -- хлеб -- хліб -- куличи -- паски -- пироги -- тарталетки -- пицца -- піца -- пирожные -- тістечка -- пряники -- кексы -- кекси -- торты -- торти Анотація: Приведены рецепты всевозможных выпечных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |