С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, В.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Д44 Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2013. - 430, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 431. - ISBN 978-966-680-580-8 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): процессы переваривания пищи -- процеси перетравлення їжі -- виды питания -- види харчування -- питание здорового человека -- харчування здорової людини -- питание больного человека -- харчування хворої людини -- биологически активные вещества -- біологічно активні речовини -- лечебное питание при заболеваниях -- лікувальне харчування при захворюваннях -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- энпиты -- енпіти -- заменители сахара -- замінники цукру -- диетические продукты -- дієтичні продукти -- блюда лечебного питания -- страви лікувального харчування -- использование специй -- використання спецій -- использование овощей -- використання овочів -- использование плодов -- використання плодів -- диетические рационы -- дієтичні раціони -- базисные диеты -- базисні дієти -- номерная система диет -- номерна система дієт Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, А. И.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р. Примірників всього: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис. Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |