З91 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВСМЛ (1) Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 312 с. : табл., граф. - Літ.: с. 185-186. - Дод.: с. 187-307. - ISBN 978-611-01-0080-9 : 78.00 грн, 85.00 грн, 96.00 грн
Рубрики: Логістика --Ресторанне господарство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): логістична система -- системний підхід -- макрологістична система -- логістична інфраструктура -- логістика постачання -- договірні відносини -- постачальники продукції -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- гнучкість виробництва -- збутова логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика -- логістичне управління Анотація: Управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепції та принципів логістики. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорак, Марія Юріївна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 207, [1] с. : табл. - Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4 : 50.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): індивідуальне фактичне харчування -- индивидуальное фактическое питание -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- диференційоване харчування -- дифференцированное питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- диетическое питание -- дієтичне харчування Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Руль, Юрій Володимирович; Булгакова, Магда Костянтинівна Примірників всього: 2 ВСМЛ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1) |
П79 Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства [] : навч. посібник / [Н. О. П'ятницька [та ін.] ; за заг. ред.: Н. О. П'ятницької, Н. М. Зубар ; Київ. ун-т туризму, екон. і права. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : КУТЕП, 2016. - 406, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 385-400. - Літ.: с. 401-406. - ISBN 978-966-351-342-3 : 180.00 грн
Рубрики: Громадські будівлі--Готелі--Ресторани--Архітектурно-будівельне проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): концепція розвитку готельного підприємства -- стратегія розвитку готельного підприємства -- приміщення готелів -- інженерні системи готелів -- кошторис будівництва -- архітектурно-будівельні роботи -- організаційна структура підприємства -- персонал готелів -- персонал ресторанів -- операційні доходи -- ефективність капітальних вкладень Анотація: Теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, методика галузевого аналізу, проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна; Зубар, Надія Миколаївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Агафонова, Людмила Григорівна; П'ятницька, Ніла Олексівна \ред.\; Зубар, Надія Миколаївна \ред.\; Київський університет туризму, економіки і права Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2018. - 442, [2] с. : рис., табл. - Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442. - ISBN 978-617-7582-90-7 : 290.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчування людини -- фізіологія процесів травлення -- фізіологічні функції організму -- білки -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- норми харчування -- лікувальне харчування -- харчові продукти -- дієтичне харчування Анотація: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 307, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 185-186. - ISBN 978-611-01-1140-9 : 210.00 грн
Рубрики: Ресторани--Логістика (екон.)--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): методологічна база логістики -- моделювання логістичних систем -- логістика постачання -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика Анотація: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорак, Марія Юріївна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Теоретичні основи харчових виробництв [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 302, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 301-302. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 310.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові продукти--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): закономірності харчових технологій -- властивості харчових виробництв -- процеси харчових виробництв -- біохімія харчових технологій -- мікробіологія харчових технологій -- білки харчових продуктів -- ліпіди харчових продуктів -- вуглеводи харчових продуктів -- якість харчових продуктів Анотація: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |