Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десертні вина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.25(075)
В15


    Валуйко, Герман Георгійович.
    Технологія вина [] : підручник / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 590 с. : рис., табл. - Літ.: с. 581-582 . - ISBN 966-8253-91-4 : 052.80 грн, 57.60 грн
УДК
ББК 36.874я73
Рубрики: Виноробство--Історія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація вин -- виноградарство світу -- виноробство світу -- дегустація виноградних вин -- виноробство країн СНД -- столові виноградні вина -- виноробство України -- міцні вина -- десертні вина -- виноробство Криму -- шампанські вина -- екологічно чисте вино -- технологія коньяку -- економіка виноробства -- сировинна база виноробства -- виноградне сусло -- бродіння винограду -- ігристі вина -- проблеми виноробства
Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

2.
663.2/.3
Д 44


    ДиДио, Тони.
    Винный этикет. Рекомендации по идеальному сочетанию вин и блюд [] : [пер. с англ. Л. Болдыревой] / Т. ДиДио, Э. Заватто. - Москва : Астрель - АСТ, 2008. - 382 с. : ил. - ISBN 978-5-17-055006-7 : 54.80 грн
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Вина--Споживачі--Етикет--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
вина -- потребители -- этикет -- етикет -- история виноделия -- історія виноробства -- сортовые вина -- сортові вина -- сомелье -- сомельє -- вкусы вина -- смаки вина -- вино к рыбе -- вино до риби -- вино к птице -- вино до птиці -- вино к мясу -- вино до м'яса -- вино к овощам -- вино до овочів -- вино к пасте -- вино до пасти -- вино к сыру -- вино до сиру -- вино с острой пищей -- вино до гострої їжі -- десертные вина -- десертні вина -- винодельческие регионы -- виноробні регіони
Анотація: "Букварь" для ценителей вина, руководство по сочетанию вин и блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Заватто, Эми; Болдырева , Л. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)