36.997
У45


   
    Українська кухня [] / [М. І. Георгієвський та ін.]. - 3-те вид., доп. - К. : Мистецтво, 1992. - 304 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-7715-0626-5 : 140.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
естетика харчування -- эстетика питания -- режим харчування -- режим питания -- закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- напої -- напитки -- кухонне обладнання -- кухонное оборудование -- сервірування стола -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- домашня переробка овочів -- домашняя переработка овощей -- домашня переробка грибів -- домашняя переработка грибов -- домашня переробка плодів -- домашняя переработка плодов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Георгієвський, Микола Іванович; Мельман, Михайло Євдокимович; Шадура, Олена Аврамівна; Шемякінський, Олексій Іванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)