641.51/54
Д69


   
    Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Етикет--Україна--Довідкові видання
   Кухня українська--Довідкові видання

   Дозвілля--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни
Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)

641.51/54
К75


    Кочерга, Александр Иванович.
    Народная кухня [] / А. И. Кочерга, Э. Г. Галиева, А. А. Кочерга. - 2-е изд., испр. и перераб. - Киев : Урожай, 1994. - 431, [1] с. - ISBN 5-337-01518-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- народна кулінарія -- рецепты приготовления пищи -- рецепти приготування їжі -- технология приготовления пищи -- технологія приготування їжі
Анотація: Рецепты (их приведено около 1000) и технология приготовления пищи с характерными особенностями кулинарного искусства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Галиева, Элла Геннадиевна; Кочерга, Анна Антоновна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)