177
У45


   
    Українське застілля: страви, напої, тости, розваги [] / уклад. С.А. Мірошниченко. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-338-344-5 : 015.00 грн, 18.00 грн
УДК
ББК 87.7
Рубрики: Етикет--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
застільний етикет -- українські свята -- святкові страви -- тости
Анотація: До книги увійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Мірошниченко, С.А. \уклад.\
Примірників всього: 2
МИСТ (1), АБ (1)
Свободны: МИСТ (1), АБ (1)

641.51/54
Д69


   
    Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Етикет--Україна--Довідкові видання
   Кухня українська--Довідкові видання

   Дозвілля--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни
Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

394.2(477)
К20


    Капранов, Дмитро Віталійович.
    Веселих свят [] / Брати Капранови ; упоряд.: Я. Музиченко, Я. Левчук ; худож. О. Костенко [та ін.]. - К. : Гамазин, 2014. - 103, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-279-018-4 : 60.00 грн
УДК
ББК 63.52(4УКР)
Рубрики: Народознавство--Україна--Популярні видання
   Свята українські--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
українські свята -- украинские праздники -- свята -- праздники -- державні свята -- государственные праздники -- релігійні свята -- религиозные праздники -- народні звичаї -- народные обычаи -- традиції -- традиции -- святкові страви -- праздничные блюда -- музичний фольклор -- музыкальный фольклор
Анотація: Книга містить інформацію про українські свята, традиції, давні обряди, ігри, рецепти страв, ноти до пісень та ін.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капранов, Віталій Віталійович; Музиченко, Ярослава \упоряд.\; Левчук, Ярослава \упоряд.\; Костенко, Олександр \худож.\; Льовіна, Олена \худож.\; Кузнєцова, Ольга \худож.\; Горохівський, Назар \худож.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), АБ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1), ЧЗ (1)



   
    Медовий Спас - Маковія: історія та народні традиції свята [] // Наука і суспільство. - 2019. - N 7/8. - С. 47-48
Рубрики: Народні свята українські
Кл.слова (ненормовані):
українські свята -- святкові страви -- народні традиції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)


36.997
К30


   
    Кулинарная книга для молодых хозяек [] / [сост.: Ю. А. Поляков, Н. З. Быковская]. - Донецк : Донеччина, 1992. - 399 с. : фот. цв. - Лит.: с. 396. - ISBN 5-86938-002-2 : 58.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- овощная кулинария -- овочева кулінарія -- крупяные изделия -- круп'яні вироби -- мучные блюда -- борошняні страви -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- праздничные блюда -- святкові страви -- старинные рецепты -- старовинні рецепти -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поляков, Юрий Александрович \сост.\; Быковская, Нина Захаровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.997
Р 78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - Киев : Урожай, 1992. - 208 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-337-01229-0 : 850.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- культура питания -- культура харчування -- домашние обеды -- домашні обіди -- завтраки -- сніданки -- ужин -- вечеря -- блюда холостяков -- страви нежонатих людей -- праздничные блюда -- святкові страви -- питание по дням недели -- харчування по днях неділі
Анотація: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)