Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (9)Андрушівська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 247
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


    Цвєтаєва, З.
    П'ять найменувань оселедця "Матьє" [випускає цех пресервів із риби "Коростенського виробничо-торговельно-заготівельного підприємства"] [Текст] / З. Цвєтаєва // Вісті Центральної спілки споживчих товариств України. - 2008. - N 6. - 7 лют. - - ("Пайовик", дод. до газ., С. 4) : фото
Рубрики: Кооперація споживча--Коростень--Житомирська обл.
   Коростень Житомирської обл.--кооперація споживча

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Торгівля. Кооперація 4.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Гуменко, Є.
    Риби [Текст] / Є. Гуменко // Початкова школа : Щомісячний науково-методичний журнал. - К. : Початкова школа, 2007. - N 6. - С. 60 - 62
Рубрики: Початкова школа--Методика викладання природознавства
   
Кл.слова (ненормовані):
морські коники -- літаючі риби -- еоліскус

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), АБ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Молекулярна діагностика патогенних та умовно-патогенних бактерій в популяціях цінних видів риб [] / Ю. П. Рудь [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2017. - N 10. - С. 28-32 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибництво--Ветеринарія
Кл.слова (ненормовані):
полімеразна ланцюгова реакція -- діагностика бактерій -- цінні види риби

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рудь, Юрій Петрович; Драган, Людмила Петрівна; Цапенко, Петро Костянтинович; Грициняк І. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Аристархова, Елла Олександрівна.
    Біотестування хронічної токсичності вод поверхневих джерел водопостачання та питної води на рибах Danio rerio [] / Е. О. Аристархова // Вісник аграрної науки. - 2017. - N 7. - С. 59-62 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Риби
   Питна вода--Водопостачання

Кл.слова (ненормовані):
води джерел водопостачання -- гуппі ретикулята -- даніо реріо -- токсичність вод

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Вдовенко, Наталія Михайлівна.
    Роль рибного господарства у продовольчому забезпеченні населення України [] / Н. М. Вдовенко, Л. М. Сокол // Економіка АПК. - 2017. - N 10. - С. 49-55 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибне господарство--Продовольча безпека--Україна
Кл.слова (ненормовані):
ринок риби -- виробництво риби -- пропозиція риби -- аквакультура

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сокол, Леся Михайлівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
664.95.037
П 76


   
    Применение холода в пищевой промышленности [] : холод в рыбной и пищевой промышленности : справочник / [сост. Н. Я. Барулин и др.]. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 152 с. : рис., табл. - (Холодильная техника). - Уклад. зазнач. на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 148-149. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.813
Рубрики: Харчові виробництва--Рибні продукти--Холодильна техніка--Довідкові видання
   Харчові виробництва--Холодильна техніка--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
холодильное консервирование рыбы -- холодильне консервування риби -- береговые холодильники -- берегові холодильники -- обработка рыбы холодом -- обробка риби холодом -- холодильная техника в кондитерской промышленности -- холодильна техніка в кондитерській промисловості -- холодильная техника в хлебопечении -- холодильна техніка в хлібопеченні -- замороженные готовые блюда -- заморожені готові блюда -- фруктовые холодильники -- фруктові холодильники -- холодильная техника в пивоварении -- холодильна техніка в пивоварінні
Анотація: Приведены технологические процессы холодильного консервирования рыбы, применение холода в кондитерской. хлебопекарной и плодоовощной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барулин, Николай Яковлевич \сост.\; Бондарев, Валентин Иванович \сост.\; Высоцкая, Ольга Михайловна \сост.\; Главинский, Давид Германович \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.76
Д 75


    Дробот, Вера Ивановна.
    Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности [] / В. И. Дробот. - Киев : Урожай, 1988. - 152 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-150. - ISBN 5-337-00077-2 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебные изделия -- вторичные молочные продукты -- вторинні молочні продукти -- сухая белковая смесь -- суха білкова суміш -- отходы рыбы в хлебопечении -- відходи риби в хлібопеченні -- шроты растений -- шроти рослин -- овочеві добавки в хлібі -- овощные добавки в хлебе -- фосфатидные препараты -- фосфатидні прерарати -- солодовые ростки -- солодові паростки -- пивная дробина -- пивна дробина -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- хлебное плодово-ягодное сырье -- хлібна плодово-ягідна сировина -- биологически активные вещества в хлебопечении -- біологічно активні речовини в хлібопечінні
Анотація: Приведены химический состав, физические свойства и пищевая ценность нетрадиционных для хлебопекарной промышленности видов сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
664.040(083)
Г 49


    Гинзбург, Абрам Соломонович.
    Теплофизические характеристики пищевых продуктов [] : справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 287 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - ISBN 5-10-001411-3 : 1.40 р.
УДК
ББК 36-1я2
Рубрики: Харчові продукти--Теплові процеси--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
определение теплопроводности -- визначення теплопровідності -- массовая доля влаги -- масова доля вологи -- теплофизическая характеристика мяса -- теплофізична характеристика м'яса -- теплофизическая характеристика яичных продуктов -- теплофізична характеристика яйцевих продуктів -- теплофизическая характеристика рыбы -- теплофізична характеристика риби -- теплофизическая характеристика горячих напитков -- теплофізична характеристика гарячих напоїв -- теплофизическая характеристика пищевых жиров -- теплофізична характеристика харчових жирів -- теплофизическая характеристика животных жиров -- теплофізична характеристика тваринних жирів -- теплофизическая характеристика жировых продуктов -- теплофізична характеристика жирових продуктів -- теплофизическая характеристика хлебобулочных изделий -- теплофізична характеристика хлібобулочних виробів -- теплофизическая характеристика кондитерских изделий -- теплофізична характеристика кондитерських виробів -- теплофизическая характеристика мучных кондитерских изделий -- теплофізична характеристика мучних кондитерських виробів -- теплофизическая характеристика сахара -- теплофізична характеристика цукру
Анотація: Приведены систематизированные данные по теплофизическим характеристикам основных видов пищевых продуктов в зависимости от их химического состава, массовой доли влаги, температуры и других факторов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Громов, Михаил Аркадьевич; Красовская, Галина Ивановна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

9.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
59+58(031)
Э68


   
    Энциклопедия животных и растений [] / Фолькер Диршке [и др. ; пер. с нем. Н. Спесивцевой и М. Запарожец ; науч. ред. Е. В. Духопельников]. - Харьков ; Белгород : Кн. клуб "Клуб семейного досуга", 2015. - 415, [1] с. : цв. ил. - Алф. указ.: с. 410-415. - ISBN 978-5-9910-2980-3 (Россия). - ISBN 978-966-14-7724-6 (Украина) : 50.00 грн
УДК
ББК 28я20
Рубрики: Тварини--Довідкові видання
   Рослини--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
млекопитающие -- ссавці -- птицы -- птиці -- рептилии -- рептилії -- амфибии -- амфібії -- рыбы -- риби -- насекомые -- комахи -- беспозвоночные -- безхребетні -- деревья -- дерева -- кустарники -- чагарники -- цветы -- квіти -- травы -- трави -- папоротники -- водоросли -- водорості -- лишайники -- лишайники
Анотація: Издание содержит описание более 750 видов млекопитающих, птиц, рептилий, амфибий, рыб, насекомых и растений, повадки животных, их ареалы обитания; виды и особенности растений и места их произрастания. Более 3000 красочных иллюстраций.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Диршке, Фолькер; Гминдер, Андреас; Хекер, Франк; Гензель, Вольфганг; Шпон, Марго; Спесивцева, Наталья \пер.\; Запарожец, Марина \пер.\; Духопельников, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
641.55-057.86
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Шкільне харчування в сучасній Україні [] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 117, [3] с. : табл. - ISBN 978-617-7278-78-7 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчування--Школярі--Навчальні видання
   Харчові продукти--Товарознавство--Технологічні процеси--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарно-технологічна обробка овочів -- товарознавчо-технологічна характеристика круп -- товарознавчо-технологічна характеристика риби -- товарознавчо-технологічна характеристика м'яса -- кулінарна обробка продуктів харчування -- технологія приготування страв -- товарознавчо-технологічна характеристика яєць -- товарознавчо-технологічна характеристика сиру -- якість страв -- оформлення страв
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
639.2(261)(035)
П81


   
    Промысловые рыбы Атлантического океана [] : справочник / [М. С. Биденко и др. ; ил. Н. А. Дубовкиной]. - М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 176, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 165-167. - Указ. лат. назв. рыб: с. 168-172. - Указ. рус. назв. рыб: с. 172-174. - 0.45 р.
УДК
ББК 47.2я2
Рубрики: Промислові риби--Атлантичний океан--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
названия рыб -- назви риб -- рыбы -- риби -- виды рыб -- види риб -- мясо рыб -- м'ясо риб -- обработка рыбы -- обробка риби -- добыча рыбы -- видобуток риби -- описание рыб -- опис риб
Анотація: В книге описываются промысловые рыбы Атлантического океана. Даны биологическая характеристика видов рыб с наиболее характерными признаками, районы распространения. Рассматриваются массовый и химический состав описанных видов, приводятся органолептические свойства мяса рыб. Освещаются наиболее рациональные способы обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Биденко, Мария Степановна; Перова, Людмила Ивановна; Кукуев, Ефим Израилевич; Суховершин, Валентин Васильевич; Дубовкина, Н. А. \худож.\
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

13.
551.46(262.5)
З-17


    Зайцев, Ювеналий Петрович.
    Это удивительное море [] : очерк / Ю. П. Зайцев. - Одесса : Маяк, 1973. - 158, [2] с., 8 л. цв. ил. : ил. - 00.55 р.
УДК
ББК 26.221
Рубрики: Чорне море -- Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
моря -- Черноморские берега -- Чорноморські береги -- освоения моря -- освоєння моря -- сокровища моря -- скарби моря -- климатические особенности моря -- кліматичні особливості моря -- минеральные ресурсы моря -- мінеральні ресурси моря -- биологические ресурсы моря -- біологічні ресурси моря -- использование ресурсов моря -- використання ресурсів моря -- морские рыбы -- морські риби -- морские растения -- морські рослини -- морские животные -- морські тварини
Анотація: Очерк рассказывает об историческом прошлом, о настоящем Черного моря - одного из самых интересных бассейнов Мирового океана, о климатических особенностях и его берегах, а также о биологических, химических и минеральных ресурсах и рациональном их использовании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

14.
636.09:614.31:637(035)
С74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе продуктов животноводства [] / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - Ленинград : Колос, 1980. - 319 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 310-314. - Лит.: с. 313-314. - 1.10 р.
УДК
ББК 48.17я2я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- порядок убоя животных -- порядок забою тварин -- ветеринарный учет -- ветеринарний облік -- послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза -- післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза м'яса -- ветеринарно-санитарная экспертиза жиров -- ветеринарно-санітарна експертиза жирів -- ветеринарно-санитарная экспертиза молока -- ветеринарно-санітарна експертиза молока -- ветеринарно-санитарная экспертиза меда -- ветеринарно-санітарна експертиза меду -- ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы -- ветеринарно-санітарна експертиза риби -- санитарное исследование растительных продуктов -- санітарне дослідження рослинних продуктів
Анотація: Освещен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, описаны методы исследований, порядок отбора проб, дана характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.


    Олійник, Олена Борисівна.
    Змішана крустацеозна інвазія у коропових риб [] / О. Б. Олійник, Н. М. Матвієнко, М. С. Мандигра // Вісник аграрної науки. - 2017. - N 5. - С. 28-32 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибництво
   Ветеринарія

Кл.слова (ненормовані):
крустацетози риби -- лернеоз лернеї -- інвазія коропових риб -- аргульоз -- синергазильоз

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Матвієнко, Наталія Миколаївна; Мандигра, Микола Станіславович

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.
619:636.09(035)
Д58


   
    Довідник ветеринарного лікаря [] / за ред.: В. І. Ротова, В. К. Чернухи ; [уклад.: В. І. Ротов та ін.]. - 2-е вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1976. - 591, [1] с. : табл. - 1.96 р.
УДК
ББК 48я22
Рубрики: Ветеринарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
епізоотологія -- паразитологія -- внутрішні незаразні хвороби -- хірургія -- акушерство -- гінекологія -- штучне осіменіння -- кормові отруєння -- отруєння отрутохімікатами -- хвороби молодняка сільськогосподарських тварин -- хвороби птиці -- хвороби риби -- хвороби бджіл -- хвороби хутрових звірів -- хвороби кролів -- ветсанекспертиза -- патолого-анатомічний розтин -- судово-ветеринарна експертиза -- клінічна діагностика -- зоогігієна -- будівництво ветеринарних об'єктів -- лабораторна техніка
Анотація: Довідник вміщує відомості, необхідні ветеринарному лікарю в практичній роботі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ротов, В'ячеслав Іванович \ред.\; Чернуха, Володимир Кирилович \ред.\; Ротов, В'ячеслав Іванович \сост.\; Лукашов, І. І. \сост.\; Нікітін, М. Г. \сост.\; Смирнов, С. І. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
597.41:597.5](075.8)
Ш37


    Шевченко, Петро Григорович.
    Костисті та лопатопері риби [] : навч. посіб. / П. Г. Шевченко, Ю. В. Пилипенко. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 735, [1] с. : рис. - Літ.: с. 731-735. - ISBN 978-966-289-079-2 : 320.00 грн
УДК
ББК 28.693.32я73
Рубрики: Риби--Костисті риби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
клас кісткові риби -- підклас променепери риби -- інфраклас костисті риби -- надряд араваноідні риби -- надряд ангвілоідні риби -- надряд клюпеоідні риби -- ряд оселедцеобразні риби -- надряд ципріноідні -- ряд коропообразні риби -- сомообразні риби -- надряд сальмоноідні риби -- ряд лососеобразні риби -- ряд щукообразні риби -- надряд стомоідні риби -- надряд гадоідні риби -- ряд стомієобразні риби -- ряд тріскообразні риби -- надряд батрахоідні риби -- ряд батрахоідообразні риби -- ряд вудильщикообразні риби -- надряд белоноідні риби -- ряд кефалеобразні риби -- ряд сарганообразні риби -- надряд перкоідні риби -- ряд бериксообразні риби -- ряд колючкообразні риби -- ряд скорпенообразні риби -- ряд окунеобразні риб -- ряд камбалообразні риби -- ряд голкочеревообразні риби -- біологія кісткових лопатеперих риб
Анотація: Систематика, філогенія костистих та лопатеперих риб, питання їх походження, розвитку і створення системи, загальна характеристика, спосіб життя, поширення та значення окремих таксономічних груп.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пилипенко, Юрій Володимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
641.56
Г93


    Губа, Николай Иванович.
    Диетическое питание и кулинария в домашних условиях [] / Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. - 2-е изд. - Днепропетровск : Січ, 1992. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 304-317. - ISBN 5-7775-0447-7 : 60.00 крб.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- холодные диетические блюда -- холодні дієтичні блюда -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические мясные блюда -- дієтичні м'ясні блюда -- блюда из рыбы -- блюда із риби -- овощные диетические блюда -- овочеві дієтичні блюда -- блюда из круп -- блюда із крупи -- изделия из теста -- вироби із тіста -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- диетическое питание при основных заболеваниях -- дієтичне харчування під час основних захворювань
Анотація: Книга о рациональном и диетическом питании в домашних условиях, его организации при острых и хронических заболеваниях, характеристики диет и продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Смолянский, Борис Леонидович
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ВВ (4)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (4)
Знайти схожі

20.
641.55
Б 11


    Білоцька, Вікторія Болеславівна.
    Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Карсекіна, Валентина Вікторівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)