Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість обслуговування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/М50
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І.
Назва : Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник для вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :460 с.: рис., табл.
Колективи : Національна академія наук України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примітки : Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758
ISBN, Ціна 978-966-351-172-6: 76.00, 72.00, 73.00, 82.00, грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 004.7(075)/О-54
Автор(и) : Олифер, Виктор Григорьевич, Олифер Н. О.
Назва : Компьютерные сети. Принципы, технологии, протоколы : учеб. пособие . -4-е изд.
Вихідні дані : СПб.: Питер, 2010
Кільк.характеристики :944 с.: рис.
Серія: Учебники дла вузов
Примітки : Библиогр.: с.905-943
ISBN, Ціна 978-5-49807-389-7: 125.00 грн
УДК : 004.7(075)
ББК : 32.973.2-018я73
Предметні рубрики: Комп'ютерні мережі
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципы построения компьютерных сетей, особенности локальных и глобальных сетей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.45(075.8)/С22
Автор(и) : Сахно, Євгеній Юрійович, Дорош, Марія Сергіївна, Ребенок, Аліна Володимирівна
Назва : Менеджмент сервісу: теорія та практика : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :328 с.: табл.
Примітки : Термінол. слов.: с. 290-298. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Л-ра: с. 303-305. - Дод.: с. 306-327
ISBN, Ціна 978-966-364-948-1: 54.00 грн
УДК : 338.45(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)301-2я73
Предметні рубрики: Послуги-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Надання споживачам матеріальних и нематеріальних послуг.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/Л84
Автор(и) : Лук'янов, Володимир, Мунін, Георгій
Назва : Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :344, [1] с
Колективи : Інститут економіки та управління
Примітки : Л-ра: с. 341-344
ISBN, Ціна 978-966-2781-05-2: 95.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельне господарство-- Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл.
Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ткачук С. В., Стахурська С. А., Стахурський В. О.
Назва : Процес обслуговування як елемент маркетинг-міксу підприємств сфери нематеріального виробництва
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2016. - N 7. - С. 194-200. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2016/7). - ISSN 19936788
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Послуги-- Сфери-- Маркетинг --Україна
Послуги-- Сфери-- Персонал --Україна
Обслуговування-- Процеси --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуга--услуга--процес обслуговування--процесс обслуживания--контактний персонал--контактный персонал--якість обслуговування--качество обслуживания
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 027.54(477.25)/Н35
Автор(и) : Ткаченко, Тетяна
Назва : Формування системи менеджменту якості як умова забезпечення сталого розвитку бібліотеки
Колективи : Національна академія наук України, Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського, Асоціація бібліотек України
Місце публікування : Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського. Наукові праці Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського: збірник/ Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Асоц. б-к України ; [редкол.: В. І. Попик (голова) та ін.]. - Київ: НБУВ, 2015. - Вип. 42. - С. 126-134 (Шифр 027.54(477.25)/Н35-622579)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 027.54(477.25)
ББК : 78.34(4УКР-2К)751.1
Предметні рубрики: Бібліотеки-- Менеджмент-- Забезпечення --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): користувачі бібліотеки--персонал бібліотеки--процесний підхід--бібліотечне обслуговування--якість обслуговування
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)