Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=квашені овочі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.8(075)
Г 68


    Гореньков, Эдуард Семенович.
    Технология консервирования [] : учеб. для сред. спец. учеб. заведений / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 346. - Предм. указ.: с. 347-348. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.96
Рубрики: Консервування--Овочі--Навчальні видання
   Консервування--Фрукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- сушеные фрукты -- сушені фрукти -- сушеные овощи -- сушені овочі -- овощные закусочные консервы -- овочеві закусочні консерви -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- плодовые маринады -- плодові маринади -- грибы маринованные -- гриби мариновані -- томатные продукты -- томатні продукти -- овощные соки -- овочеві соки -- овощные напитки -- овочеві напої -- консервы для детского питания -- консерви для дитячого харчування -- консервы для диетического питания -- консерви для дієтичного харчування -- квашеные овощи -- квашені овочі -- отходы производства консервов -- відходи виробництва консервів
Анотація: Освещены технологические процессы производства консервов из плодов и овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горенькова, Алла Николаевна; Усачева, Галина Григорьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.8+641.48](035)
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів
Анотація: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сердюк, Тамара Леонтіївна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
641.1
Д66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)