Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Анохіна, Валентина Іллівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
641.4
А 69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів
Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.8+641.48](035)
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів
Анотація: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сердюк, Тамара Леонтіївна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
36.91
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн
ББК 36.91
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти
Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)