Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=органолептика<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
633.1(075)
Т38


   
    Технохімічний контроль продукції рослинництва [] : навч. посібник / Н. Т. Савчук [та ін.] ; М-во аграр. політики України, Нац. аграр. ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 254, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253-254. - ISBN 966-8458-54-0 : 029.00 грн
УДК
ББК 42.11с7я73
Рубрики: Сільське господарство--Рільництво--Контроль якості
   
Кл.слова (ненормовані):
проби зерна -- хлібопекарські властивості борошна -- органолептика крупів -- проби насіння олійних -- пробы семян масличных -- наявність нітратів -- вміст консервантів -- проби виноматеріалів
Анотація: Основи технохімічного контролю продукції рослинництва: зерна, борошномельних, хліба, круп'яних культур, насіння олійних, картоплі, плодів і овочів, ягідних та плодоовочевих консервів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Савчук, Ніна Тимофіївна; Подпрятов, Григорій Іванович; Скалецька, Любов Федорівна; Нинько, Павло Іванович; Міністерство аграрної політики України; Національний аграрний університ
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)