Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663.03(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663.03(075)
С 76


    Стабников, Всеволод Николаевич.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, В. М. Лысянский, В. Д. Попов. - 4-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 503 с. : рис., табл. - Лит.: с. 495-499. - Предм. указ.: с. 500-506. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
дробилки -- дробарки -- мельницы -- млини -- разделение неоднородных систем -- розділення неоднорідних систем -- осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- выпаривание -- випарювання -- сушка -- сушіння -- сорбционные процессы -- сорбційні процеси -- кристаллизация -- кристалізація -- экстрагирование -- екстрагування
Анотація: Рассмотрены физико-химические свойства пищевых продуктов, основы рационального построения аппаратов, механические, гидравлические, тепловые и массообменные процессы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лысянский, Виктор Маркович; Попов, Владимир Дмитриевич
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)