Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=санітарний режим виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.087.6
Ф 17


    Файвишевский, Михаил Львович.
    Производство животных кормов [] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 328 с. : граф., рис., табл. - (Промышленность - селу). - Лит.: с. 324-325. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.824
Рубрики: Тваринні корми--Види--Застосування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
животные белковые корма -- тваринні білкові корми -- кормовой жир -- кормовий жир -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технический жир -- технічний жир -- кормовая мука -- кормове борошно -- первичная обработка жиров -- первинна обробка жирів -- обработка шквары -- обробка шквари -- гранулирование сухих животных кормов -- гранулювання сухих тваринних жирів -- хранение кормовой муки -- зберігання кормового борошна -- переработка каротинсодержащего сырья -- переробка каротиномісної сировини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва
Анотація: Сведения о видах животных кормов, кормов и технических жирах, получаемых на предприятиях мясной промышленности, область их применения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Либерман, Симон Григорьевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.5.055
К72


    Костенко, Юрий Григорьевич.
    Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности [] : учебник / Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 176 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 174. - ISBN 5-10-001725-2 : 1.00 крб.
УДК
ББК 36.92я722
Рубрики: М'ясне виробництво--Мікробіологія--Навчальні видання
   М'ясне виробництво--Санітарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология птицепродуктов -- мікробіологія птахопродуктів -- инфекционные болезни животных -- інфекційні хвороби тварин -- санитарная оценка -- санітарна оцінка -- инвазионные болезни животных -- інвазійні хвороби тварин -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишечные инфекции человека -- кишкові інфекції людини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги
Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нецепляев, Сергей Владимирович; Гончарова, Лариса Аркадьевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)