Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=якість, стандартизація та сертифікація харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.02(075.8)
П 37


    Плахотін, В. Я.
    Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
кість харчових продуктів -- безпека харчових продуктів -- якість, стандартизація та сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв
Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)