Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Грибні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
42.349я2
С74


   
    Справочник грибника [] / [сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - Х. : Фолио, 2005. - 351 с. : цв.ил., табл. - (Мир увлечений). - Лит.: с. 347. - ISBN 966-03-3185-1 : 12.00 грн
ББК 42.349я2
Рубрики: Ботаніка--Гриби--Довідкові видання
   Мікологія--Довідкові видання

   Кулінарія--Грибні страви--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
їстівні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- класифікація грибів -- классификация грибов -- охорона грибів -- охрана грибов -- культивування грибів -- культивирование грибов -- обробка грибів -- обработка грибов -- збір грибів -- сбор грибов
Анотація: Общие сведения о строении и биологии, а также характеристика наиболее распостраненных съедобных и ядовитых грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, В. В. \сост.\; Панченко, Д. В. \худ.\
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664
Г82


   
    Грибная кухня [] / [сост. В. И. Малеев ; ред. И. Ю. Бондарь]. - Краснодар : Краснодар. кн. изд-во, 1991. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 365. - ISBN 5-7561-0379-1 : 45.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Грибні страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
заготовка грибов -- заготівля грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- фарши из грибов -- фарші із грибів -- грибная выпечка -- грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малеев, Валерий Иванович \сост.\; Бондарь, И. Ю. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)