Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обробка грибів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
42.349я2
С74


   
    Справочник грибника [] / [сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - Х. : Фолио, 2005. - 351 с. : цв.ил., табл. - (Мир увлечений). - Лит.: с. 347. - ISBN 966-03-3185-1 : 12.00 грн
ББК 42.349я2
Рубрики: Ботаніка--Гриби--Довідкові видання
   Мікологія--Довідкові видання

   Кулінарія--Грибні страви--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
їстівні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- класифікація грибів -- классификация грибов -- охорона грибів -- охрана грибов -- культивування грибів -- культивирование грибов -- обробка грибів -- обработка грибов -- збір грибів -- сбор грибов
Анотація: Общие сведения о строении и биологии, а также характеристика наиболее распостраненных съедобных и ядовитых грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, В. В. \сост.\; Панченко, Д. В. \худ.\
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
С 77


    Старовойт, Лідія Яківна.
    Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)