Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=М'ясне виробництво -- Переробка -- Технологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.5(075.8)
П31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі [] : підручник / Л. В. Пешук ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 365, [1] с. : рис., табл. - Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365. - ISBN 978-617-673-733-9 : 245.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Переробка--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно санітарні вимоги -- збирання крові -- переробка крові -- переробка кісток -- скелет сільськогосподарських тварин -- жир-сирець -- ендокринно-ферментна сировина -- колаген-кератинова сировина -- вторинна сировина птахопереробного виробництва -- кормова продукція -- використання відходів
Анотація: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)