Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.1<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
664.1
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво цукру [] / [В. В. Вітвіцький [та ін.]. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2008. - 263 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 239-259. - ISBN 978-966-8785-68-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукрове виробництво--Нормативно-виробничі видання
   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво цукру -- норми витрат праці -- допоміжні цехи та дільниці -- технологічне устаткування
Анотація: Методика розрахунку, норми часу, продуктивності та нормативи чисельності у виробництві цукру.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вітвіцький , Володимир Валентинович; Ковальчук, Василь Ілліч; Солошонок, Алла Леонідівна; Полонська, О. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.1
Ж34


    Жарик, Борис Николаевич.
    Механизация трудоемких процессов на сахарных заводах [] / Б. Н. Жарик, И. А. Марочко, Ю. Ф. Цюкало. - Киев : Урожай, 1988. - 160 с. : рис., табл. - Лит.: с. 157. - ISBN 5-337-00030-6 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.84-5
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи -- сахарные заводы -- виробництво цукру -- производство сахара
Анотація: Даны рекомендации по выбору оборудования для механизации трудоемких погрузочно-разгрузочных и транспортно-складских работ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марочко, Иван Александрович; Цюкало, Юрий Федорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.1
С 74


   
    Справочник по технологическому оборудованию сахарных заводов [] / [В. Г. Белик и др.] ; под ред. В. Г. Белика. - Киев : Техніка, 1982. - 304 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 301. - 1.70 р
УДК
ББК 36.84-5я2
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Схеми--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- буртоукладчики -- буртоукладачі -- свекломойки -- бурякомийки -- свеклорезки -- бурякорізки -- оборудование для извлечения сока -- обладнання для видалення соку -- сокоочистительное оборудование -- сокоочисне обладнання -- выпарные аппараты -- випарні апарати -- вакуум-аппараты -- вакуум-апарати -- утфелемешалки -- уфтелезмішувачі -- оборудование сушки сахара -- обладнання сушіння цукру -- жомосушильные машины -- жомосушильні машини -- смесители-дозаторы -- змішувачі-дозатори
Анотація: Приведены кинематические, гидравлические, электрические другие схемы технологического оборудования сахарных заводов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белик, Владимир Григорьевич; Зозуля, Станислав Андреевич; Жарик, Борис Николаевич; Усатый, Юрий Борисович; Белик, Владимир Григорьевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.1
К 84


    Крутошикова, А.
    Подслащивающие вещества в пищевой промышленности [] = Prirodne a synteticke latky sladkej chuti / А. Крутошикова, М. Угер ; пер. со словац., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 158 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155. - ISBN 5-10-001261-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.98
Рубрики: Харчові виробництва--Інгредієнти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- ингредиенты -- природные подслащивающие вещества -- природні підсолоджуючі речовини -- синтетические подслащивающие вещества -- синтетичні підсолоджуючі речовини -- сахарин -- цикламаты -- цикламати -- сахариды -- сахариди -- моносахариды -- моносахариди -- дисахариды -- дисахариди -- оксатиацинондиоксиды -- оксатіацінондіоксиди -- аспартам -- смешанные подслащивающие вещества -- змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Угер, М.; Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)