Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Михайлов, В. М.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
631.576(075.8)
Л 90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 65.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге . - Київ : Ліра-К, 2017. - 386, [2] с. : табл., рис. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хіічний склад плодоовочевої подукції -- харчова цінність плодоовочевої подукції -- анатомо-морфологічні властивості сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- тоговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- товарознавча характеристика плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
Шифр: iptd/2018/11
   Журнал

Інвестиціі: практика та досвід [Текст]. - К. : ДКС Центр, 2007 - . - Виходить двічі на місяць
2018р. N 11
Зміст:
Будзяк, О. С. Екологізація землекористування в контексті євроінтеграційних процесів / О. С. Будзяк, В. М. Будзяк. - С.5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Джеджула, В. В. Напрями підвищення ефективності діяльності підприємств молочної галузі / В. В. Джеджула, І. Ю. ЄпіфановаМ. Ю. Дзюбко. - С.12-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Ткаченко, О. М. Оцінка інвестиційної привабливості України крізь призму міжнародних рейтингів / О. М. Ткаченко. - С.15-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Гордополов, В. Ю. Бухгалтерський облік одержавних іноземних інвестицій як складова інвестиційного клімату підприємства / В. Ю. Гордополов, Т. М. Тростенюк. - С.22-30. - Бібліогр. в кінці ст.
Вергелюк, Ю. Ю. Фінансова безпека кредитного ринку / Ю. Ю. Вергелюк. - С.31-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Кіпа, М. О. Теоретичні моделі формування організаційного забезпечення реструктуризації підприємства / М. О. Кіпа. - С.37-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Швиданенко, Г. О. Розвиток інноваційного бізнесу в умовах становлення економіки знань / Г. О. Швиданенко, М. А. ТеплюкС. О. Бесараб. - С.43-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Бассова, О. О. Управління оборотним капіталом торгівельних підприємств / О. О. Бассова. - С.49-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Мелещенко, А. І. Міжнародний рух капіталу та економічні ризики України в умовах фінансових криз / А. І. Мелещенко, М. М. Ситніков. - С.55-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Корепанов, О. С. Статистичне визначення видів економічної діяльності сектору інформаційно-комунікаційних технологій / О. С. Корепанов. - С.60-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Савченко, А. М. Порівняльний аналіз податку на прибуток та податку на виведений капітал: сучасні реалії та перспективи / А. М. Савченко, І. А. Гудим. - С.66-69. - Бібліогр. в кінці ст.
Ляшенко, М. В. Екологічна парадигма локалізації виробництва продукції тваринництва / М. В. Ляшенко. - С.70-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Голівер, В. П. Удосконалення рейтингової оцінки якості корпоративного управління / В. П. Голівер. - С.76-81. - Бібліогр. в кінці ст.
Васильєва, О. І. Формування системи понять щодо професіоналізації публічної служби в Україні / О. І. Васильєва, Н. В. Васильєва. - С.82-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Хряпинський, А. П. Вдосконалення політики державного регулювання територіального розвитку як запорука формування вітчизняних туристичних комплексів / А. П. Хряпинський, В. О. Шведун. - С.87-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Грищенко, І. М. Формування публічної політики у сфері виборчого процесу / І. М. Грищенко. - С.90-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Тихончук, А. Х. Роль міжнародних інституцій в удосконаленні системи державного регулювання діяльності стратегічних корпорацій України / А. Х. Тихончук. - С.97-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Михайлов, В. М. Забезпечення безпеки цивільного населення в умовах гібридних загроз / В. М. Михайлов. - С.102-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Гбур, З. В. Зарубіжний досвід забезпечення економічяної безпеки держави / З. В. Гбур. - С.111-115. - Бібліогр. в кінці ст.
Козловський, Є. В. Організаційно-правові засади здійснення зовнішньоекономічної діяльності суб'єктами туристичного бізнесу / Є. В. Козловський, Т. І. Ткаченко. - С.116-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Бомчак, Я. О. Реалізація органами місцевого самоврядування державної політики в сфері охорони навколишнього природного середовища як об'єкт наукового дослідження / Я. О. Бомчак. - С.121-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Подорваний, В. К. Адаптація системи державного регулювання соціального розвитку закладів вищої лсвіти зі специфічними умовами навчання до сьогодення / В. К. Подорваний. - С.124-126. - Бібліогр. в кінці ст.
Сивак, О. В. Використання інструментів цифрової демократії для здійснення природоохоронних заходів урядом та неурядовими організаціями / О. В. Сивак, С. В. Воробйов. - С.127-133. - Бібліогр. в кінці ст.
Майсара Алкум Міжнародний досвід організації конструктивного діалогу між організаціями громадянського суспільства та державними органами / Майсара Алкум. - С.134-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Поплавський, А. А. Державно-управлінська діяльність у сфері боротьби з корупцією та організованою злочинністю / А. А. Поплавський. - С.138-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, А. М. Компаративний аналіз дефініції "безпека" / А. М. Федорова. - С.144-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

6.


    Михайлов, В. М.
    Забезпечення безпеки цивільного населення в умовах гібридних загроз [] / В. М. Михайлов // Інвестиціі: практика та досвід. - 2018. - N 11. - С. 102-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Населення--Захист--Україна
   Надзвичайні ситуації--Україна

Кл.слова (ненормовані):
гібридна війна -- єдина державна система -- цивільний захист -- адаптивний підхід

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

7.
641.52:392.8(477)(075.8)
Н72


    Новікова, О. В.
    Технологія приготування їжі: українська кухня [] : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге., випр. и допов. - Харків : Світ книг, 2019. - 678, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 673-. - Дод.: с. 674-678. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 324.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- національна кухня
Анотація: Способи та прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів, технологія приготування страв та кулінарних виробів традиційної української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Льовшина, Л. Д.; Михайлов, В. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)