Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=жарові шафи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
621.365:64.06
К32


    Квятковский, Сергей Феодосьевич.
    Ваши помощники на кухне. Электронагревательные приборы для приготовления пищи: устройство, рациональное использование, рецепты [] / С. Ф. Квятковский, Ю. М. Герчук. - М. : Энергоатомиздат, 1991. - 68, [4] с. : рис., табл. - ISBN 5-283-00588-7 : 2.90 р.
УДК
ББК 31.293-5
Рубрики: Побутові електричні прилади--Експлуатація--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
електричні плити -- электроплиты -- електричні плитки -- электроплитки -- електричні кастрюлі -- электрокастрюли -- електричні фритюрниці -- электрофритюрницы -- електричні пательні -- электросковородки -- жарові шафи -- жаровые шкафы -- електричні вафельниці -- электровафельницы
Анотація: Сведения об устройстве, правила рациональной эксплуатации электронагревательных приборов для приготовления пищи, рецептура и технология приготовления блюд.


Дод.точки доступу:
Герчук, Юрий Михайлович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)