Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=желатин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
031
У45


    Украинская советская энциклопедия [Текст] / редкол.: Ф. С. Бабичев (пред.) [и др.]. - К. : Гл. ред. УСЭ, 1978 - .
   Т. 4 : ЖЕЛАТИН-КЕТОЗЫ. - 1980. - 556, [4] с. : фото, ил. - 7.50 р. р.
УДК
ББК 92.0
Рубрики: Енциклопедії українські--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
універсальний довідник -- универсальный справочник -- довідкова література -- справочная литература
Анотація: [УСЭ является универсальным справочником по самым различным отраслям современной науки, техники и культуры, своеобразным сводом знаний о важнейших достижениях человеческой цивилизации].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бабичев, Ф. С. \ред.\; Антонов, О. К. \ред.\; Бабий, Б. М. \ред.\; Багрий, П. И. \ред.\; Бажан, М. П. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.
35.75.3
Д40


    Джафаров, Агарагим Фатилиевич.
    Производство желатина [] / А. Ф. Джафаров. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с. 279-285. - Лит.: с. 286. - ISBN 5-10-001486-5 : 1.30 р.
ББК 35.75.3
Рубрики: Желатини--Технологія виробництва--Обладнання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
желатины -- сырье для производства желатина -- сировина для виробництва желатину -- ассортимент желатина -- асортимент желатину -- товарно-сухой желатин -- товарно-сухий желатин -- отходы желатинового производства -- відходи желатинового виробництва -- сухое фруктовое желе -- сухе фруктове желе -- желатин -- преципитат -- преципітат -- сточные воды желатинового производства -- стічні води желатинового виробництва -- оборудование желатиновых заводов -- обладнання желатинових заводів
Анотація: Методы производства желатина, механизация и автоматизация желатинового производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)