Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=компоты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
641.4
П58


    Попова, Олена Анастасівна.
    Швидке консервування. Кращі домашні рецепти [] / [О. А. Попова ; пер. з рос. І. Г. Данилюка ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2009. - 255, [1] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-481-059-0 : 20.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервирование овощей -- консервування грибів -- консервирование грибов -- овочеві заготівлі -- овощные заготовки -- заготівля зелені -- заготовка зелени -- приправи -- приправы -- заправи -- заправка -- салати -- салаты -- консервування фруктів -- консервирование фруктов -- консервування ягід -- консервирование ягод -- фруктово-ягідні асорті -- фруктово-ягодные ассорти -- компоти -- компоты -- варення -- варенья -- джеми -- джемы -- мармелади -- мармелады -- повидло -- незвичайні рецепти -- необычные рецепты
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
С56


   
    Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
УДК
ББК 36.992.2я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Т. П. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.854+641.4
К73


    Котоусова, Антонина Митрофановна.
    Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники
   Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Котоусов, Николай Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.48
Д66


   
    Домашние заготовки и консервирование [] / [сост. В. Г. Титова]. - Київ : Будівельник, 1983. - 80 с. : рис., табл. - (В помощь хозяйкам). - Лит.: с. 79. - ISBN 5-7705-0576-1 : 150.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощи консервированные -- овочі консервовані -- овощи маринованные -- овочі мариновані -- способы хранения овощей -- способи зберігання овочів -- соки -- компоты -- компоти -- мармелад -- квашенные ягоды -- квашені ягоди -- сушка ягод -- сушіння ягід -- лечебные свойства ягод -- лікарські властивості ягід
Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Титова, В. Г. \сост.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
641.87
П33


   
    Пир на весь мир [] : почти все о напитках / [оформ. худож. Г. Ваншенкиной]. - Москва : Эрбо, 1994. - 288 с. : рис. - ISBN 5-7368-0008-X : 197000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Напої--Приготування--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
напитки -- напої -- чай -- фиточай -- фіточай -- кофейные напитки -- кавові напої -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- молочные напитки -- молочні напої -- пунши -- крюшоны -- крюшони -- пиво -- соки -- вина -- настойки -- настоянки -- водки -- горілка -- ликеры -- лікери -- наливки -- монастырские напитки -- монастирські напої -- сексуальные напитки -- сексуальні напої -- смешанные напитки -- змішані напої
Анотація: Сборник поведает почти все о напитках, научит их готовить, когда и как употреблять.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ваншенкина, Галина \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
36.910
Л87


   
    Лучшие рецепты домашних заготовок [] / [сост. Т. Тарасова ; ред. З. В. Нечволода]. - Донецк : БАО, 2001. - 222 с. : рис., табл. - ISBN 966-548-300-5 : 6.20 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- консервирование овощей -- консервування овочів -- консервирование грибов -- консервування грибів -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- консервирование ягод -- консервування ягід -- компоты -- компоти
Анотація: Консервирование овощей, грибов, фруктов и ягод.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна \сост.\; Нечволода, З. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)