Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
636.4(075)
Р 44


   
    Ресурсозберігаючі технологіЇ виробництва свинини [] : теорія і практика : навч. посібник / О. М. Царенко [та ін. ; за ред. О. М. Царенко]. - Суми : Унів. кн., 2004. - 268, [4] с., [8] арк. фот. кольор. : рис., табл., фот. кольор. - Бібліогр.: с. 266-268. - ISBN 966-680-153-1 : 028.00 грн., 042.00 грн.
УДК
ББК 46.5я73
Рубрики: Свинарство--Виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія виробництва -- генетичний потенціал свиней -- виробництво свинини -- біологічні особливості поросят -- фізііологічні особливості поросят -- продуктивність свиней -- спадковість свиней -- системи парування свиней -- розведення свиней -- комплектування стада -- вирощування ремонтного молодняку -- планування опоросів -- осіменіння синоматок -- використання кормів -- годівля свиней -- кормові отруєння свиней -- утримання свиней -- транспортування свиней -- технологія забою свиней
Анотація: У навчальному посібнику аналізуються різноманітні технології виробництва свинини, викладено біологічні, фізіологічні та продуктивні ознаки свиней за різних умов технології, визначено головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій виробництва свинини та основні чинники скорочення різноманітних витрат при формуванні собівартості свинини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Царенко, Олександр Михайлович; Крятов, Олег Васильович; Крятова, Раїса Єгорвіна; Бондарчук, Лариса Володимирівна; Царенко, О. М. \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


    Яненкова, І.
    Економічна природа категорії "організаційний ресурс" та її роль в системі інноватики [] / І. Яненкова // Економіст. - 2008. - N 9. - С. 54-57. - Л-ра: с. 57 . - ISSN 1810-3944
Рубрики: Економіка--Україна
   
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний ресурс -- технологія виробництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), ВВ (1)
Вільні: ФП (1), ВВ (1)

Знайти схожі

3.
636.4(075.8)
С 24


   
    Свинарство України [] : навч. посібник / [В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред.: В. І. Герасимова, В. М. Нагаєвича, Д. І. Барановського]. - Х. : Еспада, 2008. - 454 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 449-451. - ISBN 978-966-456-017-4 : 059.00 грн
УДК
ББК 46.5я73
Рубрики: Свинарство--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
історія свинарства -- история свиноводства -- світове виробництво свинини -- мировое производство свинины -- конституція -- конституция -- екстер'ер -- экстерьер -- інтер'ер -- интерьер -- генофонд -- породи -- породы -- племінна база -- племенная база -- технологія виробництва -- технология производства -- переробка -- переработка
Анотація: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Герасимов, В.І.; Нагаєвич, В.М.; Барановський, Д.І.; Рибалко, В.П.; та ін.; Герасимов, В.І. \ред.\; Нагаєвич, В.М. \ред.\; Барановський, Д.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
635
В68


    Володарська, Анастасія Тимофіївна.
    Зелені овочеві культури [] / А. Т. Володарська, М. О. Скляревський. - К. : Урожай, 1992. - 141 с. : рис. - Л-ра: с. 140. - ISBN 5-337-01098-0 : 28.00 крб
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Агротехніка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія виробництва -- технология производства -- салат -- крес-салат -- кресс-салат -- цибуля-батун -- лук-батун -- огіркова трава -- огуречная трава -- шпинат -- селера -- сельдерей -- петрушка -- кріп -- укроп -- острогін -- эстрагон
Анотація: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скляревський, Михайло Олексійович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
658.5(477)(075)
О-64


   
    Організація виробництва [] : навч. посібник / В. О. Онищенко [та ін.]. - К. : Лібра, 2003. - 335 с. : табл. - Л-ра: с.335. - ISBN 966-7035-59-Х : 36.00 грн
УДК
ББК 65.9(4Укр)290-80я73
Рубрики: Виробництво--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
виробнича діяльність -- производственная деятельность -- управління -- управление -- підприємництво -- предпринимательство -- раціоналізація -- рационализация -- винахідництво -- изобретательство -- планування нової продукції -- планирование новой продукции -- технологія виробництва -- технология производства -- типи виробництва -- типы производства -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції
Анотація: Розглядається організація виробничого процесу, основи організації сучасних систем забезпечення якості продукції, виробничої інфраструктури та інші питання діяльності промислових підприємств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, Володимир Олександрович; Редкін, Олександр Васильович; Старовірець , Анатолій Степанович; Чевганова, Віра Яківна
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

6.
625.853
Д69


   
    Дорожный теплый асфальтобетон [] : учеб. пособие для вузов по спец. "Автомоб. дороги" / И. В. Королев [и др.]. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1984. - 200 с. : рис., табл. - Прил.: с. 191-194. - Лит.: с. 195-197. - 0.60 р.
УДК
ББК 39.311-033
Рубрики: Асфальтобетони--Застосування--Навчальні видання для вищої школи
   Бітумінозні матеріали та вироби--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
структура асфальтобетону -- битум в асфальтобетоне -- бітум в асфальтобетоні -- прочность асфальтобетона -- міцність асфальтобетону -- износостойкость -- зносостійкість -- долговечность асфальтобетона -- довговічність асфальтобетону -- технология производства -- технологія виробництва -- применение асфальтобетона -- застосування асфальтобетону
Анотація: Обобщены материалы исследований структуры, структурообразования, структуро-механические свойства теплого асфальтобетона.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королев, Игорь Васильевич; Агеева, Елена Николаевна; Головко, Владимир Андреевич; Фоменко, Галина Романовна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
636.2.053
З-43


    Зверев, Олександр Іванович.
    Виробництво і використання замінників незбираного молока в годівлі телят [] / О. І. Зверев, Е. М. Галай, Б. Г. Хмарський. - К. : Урожай, 1986. - 79 с. : рис., табл. - 0.15 р.
УДК
ББК 46.0-4
Рубрики: Телята--Годування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
телята молочного періоду -- телята молочного периода -- фізіологічні особливості травлення -- физиологические особенности пищеварения -- потреба в поживних речовинах -- потребность в питательных веществах -- замінники незбираного молока -- заменители цельного молока -- технологія виробництва -- технология производства -- рецепти замінників -- рецепты заменителей
Анотація: Викладено технологічні схеми приготування замінників незбираного молока з фізіологічним обгрунтуванням прийнятності компонентів для телят.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Галай, Емалія Максимівна; Хмарський, Борис Григорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.


    Ладыгина, Ольга.
    Бальзам на сердце [] / Ольга Ладыгина // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 80-89
Рубрики: Оцет--Виробництво--Італія
Кл.слова (ненормовані):
бальзамический уксус -- бальзамічний оцет -- рецептура -- технология производства -- технологія виробництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)