Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія зберігання овочів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колодязная, Валентина Степановна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

2.
635
С59


    Сокол, Павел Федорович.
    Улучшение качества продукции овощных и бахчевых культур [] / П. Ф. Сокол. - М. : Колос, 1978. - 293 с. : рис., табл. - 0.95 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочівництво--Практичні посібники
   Баштанництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- питательная ценность овощей -- поживна цінність овочів -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- химический состав бахчевых культур -- хімічний склад баштанних культур -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- технология выращивания бахчевых культур -- технологія вирощування баштанних культур -- технология хранения бахчевых культур -- технология зберігання баштанних культур
Анотація: Оптимальные условия выращивания, хранения и транспортировки овощей, обеспечивающих их наиболее высокое качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
635
П49


    Полегаев, Владимир Ильич.
    Хранение плодов и овощей [] / В. И. Полегаев. - М. : Россельхозиздат, 1982. - 254 с. : рис., табл. - 0.60 р.
УДК
ББК 42.3
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы хранения плодоовощной продукции -- біологічні основи зберігання плодоовочевої продукції -- условия хранения плодоовощной продукции -- умови зберігання плодоовочевої продукції -- способы хранения плодоовощной продукции -- способи зберігання плодоовочевої продукції -- продолжительность периода хранения -- тривалість періоду зберігання -- технология хранения картофеля -- технологія зберігання картоплі -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- технология хранения плодов -- технологія зберігання плодів -- потери продукции при хранении -- втрати продукції при зберіганні
Анотація: Биологические основы лежкости плодов и овощей и факторы, определяющие их качество. Подробно изложены способы и технологии хранения с учетом особенностей каждого вида продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
635.21
Р75


    Рослов, Николай Николаевич.
    Хранение картофеля и овощей [] / Н. Н. Рослов. - М. : Россельхозиздат, 1980. - 143 с. : рис., табл. - Прил.: с. 142. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.151
Рубрики: Картопля--Зберігання--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
технология хранения картофеля -- технологія зберігання картоплі -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- инженерное оборудование агрокомплексов -- інженерне устаткування агрокомплексів -- механизация технологических процессов -- механізація технологічних процесів -- агрокомплексы для хранения картофеля -- агрокомплекси для зберігання картоплі -- агрокомплексы для хранения овощей -- агрокомплекси для зберігання овочів
Анотація: Рассказывается о современных способах и режимах хранения картофеля и овощей, а также о механизации трудоемких процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
38.752
Б81


    Бондар, Віктор Олександрович.
    Підприємства по переробці овочів і фруктів : (проектування та будівництво) [] / В. О. Бондар, В. П. Вахненко. - Київ : Будівельник, 1985. - 86 с. : рис., табл. - Літ.: с. 84-85. - 0.20 р.
ББК 38.752
Рубрики: Овочесховища--Будівництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
переробка овочів -- переробка плодів -- технологія зберігання овочів -- технологія зберігання плодів -- розміщення овочесховищ -- розміщення плодосховищ
Анотація: Рекомендації щодо раціонального розміщення овоче-, плодосховищ, їх планувально-конструктивні рішення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вахненко, Віктор Петрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)