Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад плодів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
631.576(075.8)
Л 90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 65.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
634.11
С29


   
    Селекция яблони [] / [Е. Н. Седов и др.]. - М. : Агропромиздат, 1989. - 254 с. : рис., табл. - Лит.: с. 249-254. - ISBN 5-10-000634-Х : 2.10 р.
УДК
ББК 42.355.1-3
Рубрики: Плодові насіннячкові--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
задачи селекции -- завдання селекції -- методы селекции -- методи селекції -- ускорение селекционного процесса -- прискорення селекційного процесу -- создание сортов -- створення сортів -- характеристика сортов -- характеристика сортів -- селекция на зимостойкость -- селекція на зимостйкість -- селекция на устойчивость к болезням -- селекція на стійкість до хвороб -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів
Анотація: Рассмотрены вопросы создания новых сортов яблони, пригодных для садов интенсивного типа. Обсуждаются возможности ускорения селекционного процесса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Седов, Евгений Николаевич; Жданов, Владилен Васильевич; Седова, Зинаида Афанасьевна; Седышева, Галина Алексеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.8.022
Н63


    Николаева, Мария Андреевна.
    Товароведение плодов и овощей [] : учебник / М. А. Николаева. - Москва : Экономика, 1990. - 288 с. : табл. - (Государственная торговля). - Алф.-предм. указ.: с. 283-286. - ISBN 5-282-00715-0 : 0.95 р.
УДК
ББК 36.91-9я73
Рубрики: Товарознавство--Плоди--Навчальні видання для вищої школи
   Товарознавство--Овочі--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- плоды -- овощи -- анатомо-морфологические свойства плодов -- анатомо-морфологічні властивості плодів -- анатомо-морфологические свойства овощей -- анатомо-морфологічні властивості овочів -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- физические свойства плодов -- фізичний склад плодів -- физические свойства овощей -- фізичні властивості овочів -- классификация плодов -- класифікація плодів -- классификация овощей -- класифікація овочів -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- свежие плоды -- свіжі плоди -- свежие овощи -- свіжі овочі -- переработка плодов -- переробка плодів -- переработка овощей -- переработка овочів
Анотація: Изложены химический состав и пищевая ценность свежих плодов и овощей, методы хранения плодоовощной продукции, способы переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)