Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=шоколад<.>
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20  
1.
Шифр: vira/2007/1
   Журнал

Винахідник і раціоналізатор [Текст]. - К. : Укр. акад. наук, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2007р. N 1
Зміст:
Шоколад - история изобретения. У світі цікавого. - С.32-33 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Знайти схожі

2.
Шифр: vira/2007/7
   Журнал

Винахідник і раціоналізатор [Текст]. - К. : Укр. акад. наук, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2007р. N 7
Зміст:
Шоколад - история изобретения. У світі цікавого. - С.32-34 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
821.162.1
Я28


    Ягелло, Йоанна.
    Шоколад із чилі [] : роман / Йоанна Ягелло ; пер. з пол. Б. Антоняк. - Л. : Урбіно, 2015. - 296, [2] с. - ISBN 978-966-2647-14-3 : 60.00 грн
УДК
ББК 84(4ПОЛ)
Рубрики: Художня література--Польща, 21 ст.
   Польська література, 21 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
романи -- романы
Анотація: Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка щойно вступила до омріяного ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру й нарешті розібралася у своїх почуттях до Адріана. Здається, перед нею чудове майбутнє, але не все так просто в житті...

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Антоняк, Божена \пер.\
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
Шифр: ladi/2017/1
   Журнал

Ландшафтный дизайн [Текст]. - М. : Зеркало, 1997 - . - Періодичність g1
2017р. N 1
Зміст:
Карепанов, Сергей. Сады Доминик Лафуркад / Сергей Карепанов. - С.4-11 : фот. цв.
Алексеева, Маргарита. Стал эскиз законченной картиной / Маргарита Алексеева. - С.12-17 : фот. цв.
Лацис, Илья. Хэмптонс - стиль мечты / Илья Лацис. - С.18-23 : фот. цв.
Звездочкина, Татьяна. При чем здесь шоколад? / Татьяна Звездочкина. - С.24-29 : фот. цв.
Калякин, Сергей. Bonython Estate Gardens / Сергей Калякин. - С.30-37 : фот. цв.
Лысиков, Андрей. Событие мастера ландшафта / Андрей Лысиков. - С.38-43 : фот. цв.
Андреев, Юрий. Как будто так было всегда... / Юрий Андреев. - С.44-48 : фот. цв.
Шульга-Михайлов, Михаил. В формате малого пространства / Михаил Шульга-Михайлов. - С.50-57 : фот. цв.
Голиков, Кирилл. Азиатские гибриды в России / Кирилл Голиков. - С.58-63 : фот. цв.
Корпач, Анастасия. Пестрые штрихи в картине сада / Анастасия Корпач. - С.64-70 : фот. цв.
Калякин, Сергей. Четыре сада поместья Босвиго / Сергей Калякин. - С.72-77 : фот. цв.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

8.


    Звездочкина, Татьяна.
    При чем здесь шоколад? [] / Татьяна Звездочкина // Ландшафтный дизайн. - 2017. - N 1. - С. 24-29 : фот. цв.
Рубрики: Ландшафтна архітектура--Проектування--Будівництво--Росія, 21 ст.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Суходольська, І. Ю.
    Can eating chocolate make you smarter? [] : level upper-intermediate, 10 form / І. Ю. Суходольська // Англійська мова та література. - 2018. - N 6. - С. 31-33
Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи
Кл.слова (ненормовані):
уроки англійської мови -- уроки в 10 класі -- конспекти уроків -- шоколад

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

10.
821.161.2(477.87)'06-32
Д71


    Дочинець, Мирослав Іванович.
    Хліб і шоколад [] : аромат психол. істини : вибрані новели / Мирослав Дочинець. - Мукачево : Карпатська вежа, 2011. - 297, [3] с. - (Яблуко Слова ; кн. 1). - ISBN 966-0585-30-2 : 25.00 грн
УДК
ББК 84(4УКР-4ЗАК)6
Рубрики: Художня література--Україна, 21 ст.
   Українська література, 21 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
новели
Анотація: Перед нами - "легка" і "світла" проза. Мирослав Дочинець має свій стиль письма, за яким проглядається витончений художній смак, відчуття форми, композиційної самодостатньої творів. Особливе місце відведено жінці. Героїні "заново" створюють мужчин, у яких закохані, причому кохання двох не припиняється і в потойбіччі. Автор не грає в містику, він оновлює міф кохання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дочинець, Мирослав Іванович (письменник ; 1959) \про нього\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
663.916
К59


    Кокашинский, Георгий Романович.
    Производство шоколадных изделий [] : учеб. пособие / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 304 с. : рис., табл. - 0.59 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   Шоколад--Цукерки--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- шоколадные массы -- шоколадні маси -- формование шоколадных изделий -- формування шоколадних виробів -- пористый шоколад -- пористий шоколад -- какао порошок
Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

12.
664.143/.149+664.68+663.91(075)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожный, Иван Михайлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.


    Полякова, Регина.
    Ассорти для героя [] / Регина Полякова // Вокруг света. - 2020. - N 2. - С. 64-75
Рубрики: Шоколад--Харчові виробництва--Бельгія, 21 ст.
Кл.слова (ненормовані):
виробництво шоколаду -- производство шоколада -- шоколатье -- шоколатьє -- экспорт шоколада -- експорт шоколаду -- импорт шоколада -- імпорт шоколаду

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

15.


    Гаврілова, С. В.
    Chocolate treasure hunt (quest lesson plan, level B1) [] : нестандартний урок / С. В. Гаврілова // Англійська мова та література. - 2020. - N 22/24. - С. 25-30
Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи
Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- уроки англійської мови -- урок квесту -- шоколад і його продукти (уроки) -- нестандартні уроки -- уроки рівня B1 -- B1

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

16.
641/642(44)
Л33


    Лебовіц, Девід.
    Солодке життя в Парижі [] = The sweet life in Paris / Девід Лебовіц ; [пер. з англ. О. Голуб]. - Харків : Vivat, 2019. - 318, [2] с. : іл. - (Дозвілля). - Прим.: с. 309-318. - ISBN 978-966-942-799-1 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99(4ФРА)
Рубрики: Кулінарія--Франція--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- культура харчування французів -- спосіб життя французів -- французька мова -- французька система охорони здоров'я -- національні звички французів -- овочі у харчуванні французів -- перші страви -- холодні страви -- м'ясні страви французів -- споживання сирів -- рибні страви -- кулінарні вироби французів -- фрукти у французькій кулінарії -- солодощі французів -- кава по-французьки -- шоколад у французькій кухні -- парижські шоколадні крамниці
Анотація: Пориньте в дивовижну атмосферу Парижа, приготувавши страву за одним із понад п'ятидесяти оригінальних рецептів відомого кухаря. Цікавий погляд на місто вогнів, сиру та шоколаду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Голуб, Олена \пер.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

17.
821.161.2'06-32(082)
Л89


   
    Львів. Шоколад. Кам'яниці [] : збірка / Тетяна Белімова [та ін.] ; [уклад.: Н. Нікалео, В. О. Хідченко]. - Харків : Клуб сімейн. дозвілля, 2020. - 251, [5] с. - ISBN 978-617-12-7638-3 : 90.00 грн
УДК
ББК 84(4УКР)6-4
Рубрики: Художня література--Україна, 20-21 ст.--Збірники
   Українська література, 20-21 ст.--Збірники

   Львів, місто (Україна)--Художня література, 20-21 ст. -- Збірники
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- оповідання -- українські міста
Анотація: «Львів. Шоколад. Кам’яниці» — це десять зворушливих оповідань від знанних письменниць, які привідкривають таємниці галицької столиці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белімова, Тетяна; Хома, Анна; Лапіна, Наталя; Ліщинська, Наталка; Нікалео, Ніка \уклад.\; Хідченко, В. О. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВУ (1), АБ (1)
Свободны: ВУ (1), АБ (1)
Знайти схожі

18.
821.161.2'0-32(082)
Д71


    Дочинець, Мирослав Іванович.
    Хліб і шоколад [] : новели тонкого литва і холодної чеканки / Мирослав Дочинець. - Мукачево : Карпатська вежа, 2018. - 259, [5] с. - ISBN 966-0585-30-2 : 76.65 грн
УДК
ББК 84(4УКР)6-4
Рубрики: Художня література--Україна, 20-21 ст.
   Українська література, 20-21 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
новели
Анотація: Перед нами - "легка" і "світла" проза. Мирослав Дочинець має свій стиль письма, за яким проглядається витончений художній смак, відчуття форми, композиційної самодостатньої творів. Особливе місце відведено жінці. Героїні "заново" створюють мужчин, у яких закохані, причому кохання двох не припиняється і в потойбіччі. Автор не грає в містику, він оновлює міф кохання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВУ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВУ (3), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.


   
    Шоколад - история изобретения. У світі цікавого [] // Винахідник і раціоналізатор. - 2007. - N 7. - С. 32-34 : фот.
Рубрики: Шоколад--Історія--Америка
Кл.слова (ненормовані):
какао-бобы -- какао-боби -- рецепты приготовления какао -- рецепти приготування какао -- культура употребления шоколада -- культура споживання шоколода

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кортес, Ернан (мандрівник ; 1485 - 1547) \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

20.
84(4РОС)7
Т78


   
    Трудные повести [] / [предисл., сост., коммент. А. И. Ванюкова]. - Москва : Мол. гвардия, 1990. - 543 с. - Коммент: с. 526-542. - ISBN 5-235-00936-3 : 2.90 р.
    Зміст:
Вольнов, И. Встреча / И. Вольнов. - С .17-140
Сергеев-Ценский, С. Жестокость / С. Сергеев-Ценский. - С .141-210
Тарасов-Родионов, А. Шоколад : фантаст. повесть / А. Тарасов-Родионов. - С .211-320
Пильняк, Б. Повесть непогашенной луны / Б. Пильняк. - С .321-358
Булгаков, М. Собачье сердце : чудовищная история / М. Булгаков. - С .359-448
Малашкин, С. Луна с правой стороны, или Обыкновенная любовь / С. Малашкин. - С .449-525
ББК 84(4РОС)7
Рубрики: Художня література--Проза--Росія, 20 ст.--Збірники
   Російська література--Проза, 20 ст.--Збірники

   
Кл.слова (ненормовані):
повести -- повісті
Анотація: В сборник входят русские советские повести трудной издательской, критической, читательской судьбы. Это произведения, давно не переиздававшиеся, опубликованные в последнее время, вызвавшие острый общественный резонанс, обнаруживающие сейчас новый художественный потенциал.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ванюков, А. И. \авт. предисл., сост., коммент.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20  
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)