Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Фізіологічні процеси -- Харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
612.3(075)
П12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Физиология питания [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, М. М. Эйдельман. - Москва : Высш. шк., 1989. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 364. - ISBN 5-06-000087-7 : 1.00 р.
УДК
ББК 28.073.1я73
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
физиологические процесы -- физиология питания -- фізіологія харчування -- пищеварительная система -- травна система -- кровь -- кров -- система кровообращения -- система кровообігу -- дыхательная система -- дихальна система -- выделительная система -- видільна система -- энергозатраты -- енергозатрати -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продовольственные продукты -- продовольчі продукти -- пищевая ценность -- харчова цінність -- пищевые рационы -- харчові раціони -- пищевые вещества -- харчові речовини -- нормы потребления -- норми споживання -- режим питания -- режим харчування -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- питание учащихся -- харчування учнів -- питание рабочих -- харчування робітників -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание пожилых людей -- харчування літніх людей -- питание туристов -- харчування туристів -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- химический состав -- хімічний склад
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Нина Васильевна; Эйдельман, Мальвина Михайловна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
28.073.1
Г95


    Гурман, Эфроим Гарьевич.
    Научные основы кулинарии [] = Scientific basis of cookery / Э. Г. Гурман ; [отв. ред. Н. Н. Иезуитова ; худож. Л. Я. Яценко] ; Рос. акад. наук. - СПб. : Наука, 1995. - 272 с. : ил. - Лит.: с. 262-263. - ISBN 5-02-026749-х : 256000 крб
ББК 28.073.1
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
травна система -- пищеварительная система -- фізіологія харчування -- физиология питания -- еволюція травлення -- эволюция пищеварения -- хімічний склад їжі -- химический состав пищи -- регуляція вживання їжі -- регуляция потребления пищи -- харчування -- питание -- кулінарія -- кулинария -- технологія зберіганя їжі -- технология сохранения пищи -- дієти -- диеты
Анотація: Книга посвящена достижениям физиологии питания и пищеварения и основанным на них практическим рекомендациям.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иезуитова, Н. Н. \ред.\; Яценко, Л. Я. \худож.\; Российская академия наук
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)