Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.146<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.146
Г 52


    Глазачев, Виктор Васильевич.
    Технология кисломолочных продуктов [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / В. В. Глазачев. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1974. - 117[2] с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 116. - 0.18 р.
УДК
ББК 36.955я722
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- лечебные свойства кисломолочных продуктов -- лікарські властивості кисломолочних продуктів -- закваски для кисломолочных продуктов -- закваски для кисломолочних продуктів -- простокваша -- кисле молоко -- йогурт -- ацидофильные напитки -- ацидофільні напої -- айран -- курунга -- кумыс -- кумис -- сметана -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- кисломолочные продукты из пахты -- кисломолочні продукти із пахти -- кисломолочные продукты из сыворотки -- кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.146
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Производство сметаны [] : прил. к журн.-прил. "Молочная и мясная пром-сть" / Г. В. Твердохлеб. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 127 с. : рис., табл. - (Продукции высокое качество). - Лит.: с. 123-126. - ISBN 5-10-000208-5 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.954
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- пищевая ценность сметаны -- харчова цінність сметани -- заквашивание сливок -- заквашування вершків -- созревание сметаны -- дозрівання сметани -- виды сметаны -- види сметани -- сметана из восстановленных сливок -- сметана із відновлених вершків -- качество сметаны -- якість сметани
Анотація: Рассмотрена технология производства сметаны различных видов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)