Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сир<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 16
 1-10    11-16 
1.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.352
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Производство творога [] : теория и практика / Н. Н. Липатов. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 270 с. : рис., табл. - Лит.: с. 261-270. - 1.24 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Молочні продукти --Сири--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молоко -- сливки -- вершки -- сыворотка -- сироватка -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- технологические процессы производства творога -- технологічні процеси виробництва сиру -- оборудование для производства творога -- обладнання для виробництва сиру -- сквашивание молока -- зквашування молока -- способы производства творога -- способи виробництва сиру -- автоматизация производства творога -- автоматизація виробництва сиру -- творог нетрадиционных видов -- сир нетрадиційних видів -- контроль производства творога -- контроль виробництва сиру
Анотація: Развитие и совершенствование технологических процессов производства творога.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
637.33:637.14(031)
Т38


   
    Технология сыра [] : справочник / [Г. А. Белова и др.] ; ред. Г. Г. Шилер. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - 1.70 р.
УДК
ББК 36.958я2
Рубрики: Сироварство--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
оценка качества молока -- оцінка якості молока -- микрофлора заквасок -- мікрофлора заквасок -- посолка сыров -- засолювання сирів -- созревание сыра -- дозрівання сиру -- сортировка сыра -- сортування сиру -- микробиологический контроль сыра -- мікробіологічний контроль сиру -- твердый сычужный сыр -- твердий сичужний сир -- сычужные рассольные сыры -- сичужні розсільні сири -- мягкие зрелые сыры -- м'ягкі зрілі сири -- мягкие свежие сыры -- м'ягкі свіжі сири -- плаленные сыры -- плавлені сири -- пороки сыров -- пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белова, Г. А.; Бузов, И. П.; Буткус, К. Д.; Виноградова, Р. П.; Шилер, Г. Г. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.13(075)
Б 73


    Богданова, Екатерина Андреевна.
    Производство цельномолочных продуктов [] : учебник / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 200 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.35 р.
УДК
ББК 36.95я7
Рубрики: Молочне виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- состав молока -- склад молока -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- свойства молока -- властивості молока -- пороки молока -- дефекти молока -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- гомогенизация молока -- гомогенізація молока -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- сливочные напитки -- вершкові напої -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- кефир -- кефір -- простокваша -- кисляк -- йогурт -- кумыс -- кумис -- творог -- сир -- домашний сыр -- домашній сир -- сметана -- пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Богданова, Генриетта Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
673.1:006.3/.8(072)
С76


    Стандартизація молока та молочних продуктів [Текст] : метод. посіб. / В. П. Славов [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2017 - .
   Ч. 2. - 2017. - 155, [1] с. : табл. - Літ.: с. 155. - ISBN 978-966-485-234-7 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.95ц
Рубрики: Молочне виробництво--Стандартизація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- молочна промисловість -- стандарт на продукцію -- незбиране молоко -- сир -- масло -- сухе молоко -- казеїн
Анотація: До посібника увійшли вимоги з окремих державних стандартів на молочні продукти та основні нормативні документи, які регулюють найрізноманітніші аспекти виробництва, контролю та маркування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Славов, Володимир Петрович; Кальчук, Любов Аскольдівна; Біденко, Володимир Михайлович; Ковальчук, Віктор Іванович; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекоглогічний університет
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

8.


   
    Процес скисання молока: шкода чи спосіб збереження поживності білкововмісної сировини? [] // Тваринництво України. - 2018. - N 1. - С. 38-39 : фот.
Рубрики: Молоко--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
молочнокисле бродіння -- молочнокислий сир -- сквашування молока

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Россоха, Володимир Васильович.
    Розвиток ринку молока та молокопродукції в України [] / В. В. Россоха, О. А. Петриченко // Економіка АПК. - 2018. - N 8. - С. 43-54 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні продукти--Ринок (екон.)--Україна
Кл.слова (ненормовані):
молоко питне -- кисломолочні продукти -- масло -- сир

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петриченко, Олександр Анатолійович

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
637.12.05
Б93


    Буткус, Казимир Домининкович.
    Влияние анормального молока на качество сыра [] / К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 78 с. : рис., табл. - Лит.: с. 76-77. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Молоко--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- качество -- голландский сыр -- голладський сир -- российский сыр -- російський сир -- примеси молока -- домішки молока -- анормальное молоко -- анормальне молоко -- субклинический мастит -- субклінічний мастит -- сборное молоко -- збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буткус, Ричардс Казимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.14.045
Т38


   
    Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов [] : справочник / [Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 310 с. : табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - ISBN 5-10-000200-X : 1.80 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- обработка сырого молока -- обробка сирого молока -- технология молока -- технологія молока -- технология сливок -- технологія вершків -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- сыр -- сир -- сметана -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- сыворотка -- сироватка -- пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Богданова, Екатерина Андреевна; Хандак, Римма Никитична; Зобкова, Зинаида Семеновна; Сергеева, В. Ф.; Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
637.146
Г 52


    Глазачев, Виктор Васильевич.
    Технология кисломолочных продуктов [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / В. В. Глазачев. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1974. - 117[2] с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 116. - 0.18 р.
УДК
ББК 36.955я722
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- лечебные свойства кисломолочных продуктов -- лікарські властивості кисломолочних продуктів -- закваски для кисломолочных продуктов -- закваски для кисломолочних продуктів -- простокваша -- кисле молоко -- йогурт -- ацидофильные напитки -- ацидофільні напої -- айран -- курунга -- кумыс -- кумис -- сметана -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- кисломолочные продукты из пахты -- кисломолочні продукти із пахти -- кисломолочные продукты из сыворотки -- кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
637.1
К 59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Чудовий продукт [] : бесіди про молоко / В. М. Козлов. - Київ : Техніка, 1979. - 124 с. : рис. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія молока -- мінеральний склад молока -- молоко і дієта -- лікувальні властивості молока -- молочні продукти -- молочні консерви -- вершкове масло -- сир -- молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
637.1
К 59


    Козлов, Владимир Николаевич.
    Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Затирка, Анатолий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.56(=21)
С 28


   
    Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина [] / [сост.: Н. А. Бахолдин, С. М. Неаполитанский]. - Ленинград : Смарт, 1990. - 44 с. : рис. - (Кулинарные рецепты древней культуры ; вып. 2). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.00 р.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня--Індійська кухня--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
индийская кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из гороха -- страви з гороху -- приправы -- приправи -- домашний творог -- домашній сир -- топленое масло -- топлене масло -- йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бахолдин, Н. А. \сост.\; Неаполитанский, С. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.


    Гатицький, Ян.
    Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока [] / Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. - 2019. - N 1. - С. 8-10 : фот.
Рубрики: Кози--Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
домашній козиний сир

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гатицька, Ельвіра

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-16 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)