Х22 Харчова хімія [] : навч. посібник / [Л. В. Дуленко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т екон. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2012. - 246, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4 : 48.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові домішки--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімія елементів -- хімічна кінетика -- ферменти -- властивості води -- дослідження харчової систем -- харчові кислоти -- карбонові кислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вуглеводні -- вітаміни -- харчові добавки Аннотация: Макро-та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни та харчові кислоти. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дуленко, Л. В.; Горяйкова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Малигіна, В. Д.; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С44 Скоробогатий, Я. П. Хімія і методи дослідження сировини і матеріалів [] : Розділ "органічна хімія" : [навч. посіб.] / Я. П. Скоробогатий, Н. О. Петровська, А. В. Гузій. - Львів : Новий Світ-2000, 2018. - 431, [1] с. : іл., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 424. - Предм. покажч.: с. 425-431. - ISBN 966-418-035-5 : 250.00 грн
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: історія органічної хімії -- явище ізомерії -- електронні ефекти -- класифікація органічних сполук -- насичені вуглеводні -- ненасичені вуглеводні -- природні джерела вуглеводнів -- природний нафтовий газ -- нафта -- кам'яне вугілля -- горючі сланці -- екологія переробки природної сировини -- оксигенвмісні сполуки -- спирти -- карбонові кислоти -- харчові кислоти -- поверхнево-активні речовини -- синтетичні миючі засоби -- алкалоїди -- органічні сполуки у промисловості -- жири -- воски -- ароматичні аміни -- барвники Аннотация: Теоретичні положення органічної хімії, основні класи органічних сполук, їх номенклатура, ізомерія, хімічні властивості, методи добуванняч та застосування у промисловості. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Петровська, Н. О.; Гузій, А. В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С44 Скоробогатий, Ярослав Петрович. Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування Аннотация: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К60 Колесникова, Ирина Алексеевна. Сырье для производства безалкогольных напитков [] : справочник / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1992. - 240 с. : табл. - Лит.: с. 232-236. - ISBN 5-337-01133-2 : 4.50 грн.
Рубрики: Безалкогольні напої--Сировина--Довідкові видання фывфывфыв: безалкогольные напитки -- заменители сахара -- замінники цукру -- настои спиртовые -- настоянки спиртові -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- консерванты -- консерванти -- пряноароматическое сырье -- пряноароматична сировина -- концентраты -- концентрати -- экстракты -- екстракти Аннотация: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Зазирная, Муза Васильевна; Сергеева, Нина Михайловна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |