641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

42.349
В12


    Вавриш, Петр Емельянович.
    Грибы в лесу и на столе [] / П. Е. Вавриш, Л. Ф. Горовой. - К. : Урожай, 1993. - 208 с. : табл., фото.цв. - Библиогр.: с. 206. - ISBN 5-337-00728-9 : 2400.00 грн
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Характеристики--Довідкові видання
   Кулінарія--Гриби--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
шляпочные грибы -- шапинкові гриби -- виды грибов -- види грибів -- сохранение грибных богатств -- зберігання грибних багатств -- грибная охота -- грибна охота -- сбор грибов -- збір грибів -- определение грибов -- визначення грибів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія
Анотація: Сведения о грибных ресурсах Украины, необходимость их воспроизводства и охраны, показано пищевую ценность грибов, виды переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горовой, Леонтий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

42.349
З-38


    Зерова, Марія Яківна.
    Їстівні та отруйні гриби України [] / М. Я. Зерова ; Акад. наук Укр. РСР. - Київ : Вид-во Акад. наук УРСР, 1963. - 200, [4] с., [22] арк. кольор. іл. : рис., кольор. іл. - (Науково-популярна література). - Предм. покажч.: с. 197-201. - Л-ра: с. 202. - 1.10 р.
ББК 42.349
Рубрики: Їстівні гриби--Україна--Популярні видання
   Отруйні гриби--Україна--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
збирання грибів -- сбор грибов -- заготовлення грибів -- заготовка грибов -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- їстівні гриби -- съедобные грибы -- аскові шапинкові гриби -- асковые шляпочные грибы -- базидальні шапинкові гриби -- базидальные шляпочные грибы -- пластинкові гриби -- пластинчатые грибы -- мухомори -- мухоморы -- сироїжки -- сыроежки -- хрящі-молочники -- хрящи-молочники -- трубчасті гриби -- трубчастые грибы -- родини болетових грибів -- род болетовых грибов -- грибна кулінарія -- грибная кулинария -- лікувальні властивості грибів -- лечебные свойства грибов
Анотація: Поширення грибів на території України, час збирання їх, правила збирання та методи заготівлі, пропонується багато рецептів грибних страв, описуються лікувальні властивості грибів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Академія наук Української РСР
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641.55/.56(=161.1)
Б 26


    Барсукова, Евгения Федоровна.
    Русская кухня [] / Е. Ф. Барсукова. - Ленинград : Лениздат, 1989. - 174 с. : фот. - Прил.: с. 171-172. - ISBN 5-289-00354-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Росіійська Федерація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- супы -- супи -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- блюда из круп -- страви із круп -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из черствого хлеба -- вироби із черствого хліба -- азбука кулинарии -- азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641.85
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Овощи и фрукты на вашем столе [] / Н. И. Губа. - 4-е изд. - Киев : Урожай, 1990. - 344 с. : рис. - ISBN 5-337-00595-2 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- овощные блюда -- картофельные блюда -- картопляні блюда -- капустные блюда -- капустяні блюда -- бобовые блюда -- бобові блюда -- зеленые культуры -- зелені культури -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- десертные овощи -- десертні овочі -- фруктовые блюда -- фруктові блюда -- история продуктов питания -- історія продуктів харчування
Анотація: В книге обосновывается полезность и необходимость овощей и фруктов в питании человека, предлагается около тысячи разнообразных овощных и фруктовых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)