Б 11 Білоцька, Вікторія Болеславівна. Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Карсекіна, Валентина Вікторівна Примірників всього: 3 ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) |
К 26 Карсекіна, Валентина Вікторівна. Раціональне харчування в сім'ї [] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Техніка, 1986. - 272 с. : рис. - Дод.: с. 269-270. - 2.70 р., 10.00 грн р.
Рубрики: Раціональне харчування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): складання меню -- холодні страви -- холодні закуски -- супи -- овочеві страви -- страви з крупів -- страви з макаронів -- страви з риби -- страви з м'яса -- солодкі страви -- борошняні страви Анотація: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Калакура, Марія Михайлівна Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
М 21 Малявко, Алла Андреевна. Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 77 Старовойт, Лідія Яківна. Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна Примірників всього: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |