К50 Клопотенко, Євген. Зваблення їжею [] : 70 рецептів, які захочеться готувати / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фото Ю. Міницької, Ю. Гамової]. - Київ : Книголав, 2021. - 191, [1] с. : іл., фот. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 179. - ISBN 978-617-7563-76-0 : 225.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Державна програма 2021 -- сніданки -- салати -- закуски -- супи -- другі страви -- страви для дітей -- десерти -- випічка -- варення -- конфітюри Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фото.\; Гамова, Юлія \фото.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В67 Волков, Олексій. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною [] / Олексій Волков. - Київ : ТОВ Поліпрінт, 2021. - 240 с. - ISBN 978-617-95099-5-7 : 417.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): юшки -- борщі -- куліш -- тетеря -- кваша -- січеники -- гурда -- лемішка -- варенуха -- грибна підлива -- яловичина в сметані -- буженина -- печеня -- київський торт по-домашньому -- паска великодня Анотація: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВУ (1), ВВ (1) Свободны: ВУ (1), ВВ (1) |