В67 Волков, Олексій. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною [] / Олексій Волков. - Київ : ТОВ Поліпрінт, 2021. - 240 с. - ISBN 978-617-95099-5-7 : 417.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): юшки -- борщі -- куліш -- тетеря -- кваша -- січеники -- гурда -- лемішка -- варенуха -- грибна підлива -- яловичина в сметані -- буженина -- печеня -- київський торт по-домашньому -- паска великодня Анотація: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВУ (1), ВВ (1) Свободны: ВУ (1), ВВ (1) |