А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани Кл.слова (ненормовані): продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
С 24 Світлична, Марія Луківна. Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 312 с. : табл., граф. - Літ.: с. 185-186. - Дод.: с. 187-307. - ISBN 978-611-01-0080-9 : 78.00 грн, 85.00 грн, 96.00 грн
Рубрики: Логістика --Ресторанне господарство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): логістична система -- системний підхід -- макрологістична система -- логістична інфраструктура -- логістика постачання -- договірні відносини -- постачальники продукції -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- гнучкість виробництва -- збутова логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика -- логістичне управління Анотація: Управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепції та принципів логістики. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорак, Марія Юріївна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
О-64 Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-97 Ощипок, І. М. Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай Анотація: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |