В15 Валуйко, Герман Георгійович. Технологія вина [] : підручник / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 590 с. : рис., табл. - Літ.: с. 581-582 . - ISBN 966-8253-91-4 : 052.80 грн, 57.60 грн
Рубрики: Виноробство--Історія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація вин -- виноградарство світу -- виноробство світу -- дегустація виноградних вин -- виноробство країн СНД -- столові виноградні вина -- виноробство України -- міцні вина -- десертні вина -- виноробство Криму -- шампанські вина -- екологічно чисте вино -- технологія коньяку -- економіка виноробства -- сировинна база виноробства -- виноградне сусло -- бродіння винограду -- ігристі вина -- проблеми виноробства Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 3 ФОНД (1), ВВ (2) Свободны: ФОНД (1), ВВ (2) |
Д 44 ДиДио, Тони. Винный этикет. Рекомендации по идеальному сочетанию вин и блюд [] : [пер. с англ. Л. Болдыревой] / Т. ДиДио, Э. Заватто. - Москва : Астрель - АСТ, 2008. - 382 с. : ил. - ISBN 978-5-17-055006-7 : 54.80 грн
Рубрики: Вина--Споживачі--Етикет--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): вина -- потребители -- этикет -- етикет -- история виноделия -- історія виноробства -- сортовые вина -- сортові вина -- сомелье -- сомельє -- вкусы вина -- смаки вина -- вино к рыбе -- вино до риби -- вино к птице -- вино до птиці -- вино к мясу -- вино до м'яса -- вино к овощам -- вино до овочів -- вино к пасте -- вино до пасти -- вино к сыру -- вино до сиру -- вино с острой пищей -- вино до гострої їжі -- десертные вина -- десертні вина -- винодельческие регионы -- виноробні регіони Анотація: "Букварь" для ценителей вина, руководство по сочетанию вин и блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Заватто, Эми; Болдырева , Л. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |