В15 Валуйко, Герман Георгійович. Технологія вина [] : підручник / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 590 с. : рис., табл. - Літ.: с. 581-582 . - ISBN 966-8253-91-4 : 052.80 грн, 57.60 грн
Рубрики: Виноробство--Історія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація вин -- виноградарство світу -- виноробство світу -- дегустація виноградних вин -- виноробство країн СНД -- столові виноградні вина -- виноробство України -- міцні вина -- десертні вина -- виноробство Криму -- шампанські вина -- екологічно чисте вино -- технологія коньяку -- економіка виноробства -- сировинна база виноробства -- виноградне сусло -- бродіння винограду -- ігристі вина -- проблеми виноробства Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 3 ФОНД (1), ВВ (2) Свободны: ФОНД (1), ВВ (2) |
А 87 Архипов, Виктор Витальевич. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крюковская, В.Г. Примірників всього: 2 АБ (1), ФОНД (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1) |
Н41 Негруль, Александр Михайлович. Виноградарство и виноделие [] : учебник / А. М. Негруль. - М. : Колос, 1968. - 512 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для сельскохозяйственных техникумов). - Лит.: с. 510. - 0.80 р.
Рубрики: Виноградарство--Навчальні видання Виноробство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): биология виноградного растения -- біологія виноградної рослини -- агротехника выращивания винограда -- агротехніка вирощування винограду -- болезни винограда -- хвороби винограду -- вредители винограда -- шкідники винограду -- классификация вин -- класифікація вин -- машины первичного виноделия -- машини первинного виноробства -- микроорганизмы виноградного вина -- мікроорганізми виноградного вина -- переработка отходов виноделия -- переробка відходів виноробства Анотація: Освещены вопросы биологии виноградного растения, агротехники выращивания винограда. Специальный раздел содержит материал по первичному виноделию. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |