Н32 Настільна книга сільського господаря (фермера) [] / [М. Я. Молоцький [та ін.] ; за ред.: М. Я. Молоцького, О. Г. Денисенка. - Київ : Урожай, 1993. - 462 с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Рек. покажч.: с. 455-458. - ISBN 5-337-01404-8 : 600.00 крб
Рубрики: Сільське господарство--Фермерське господарство--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): селянське господарство -- аграрне право -- економічний розрахунок -- робочий час -- відтворення стада -- корми -- земельна ділянка -- утримання тварин -- матеріально-технічна база -- основні засоби -- капітальний ремонт -- орендна плата -- витрати -- кредитування -- валова продукція -- товарна продукція -- доходи -- облік -- рільництво -- овочівництво -- садівництво -- виробництво молока -- виробництво м'яса -- виробництво меду -- вирощування риби -- використання коней -- ветеринарно-санітарні заходи -- переробка молока -- консервування м'яса Анотація: Практичні поради з організаційних, правових, фінансових, технологічних питань створення селянського (фермерського) господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Молоцький, Михайло Якович; Денисенко, Олексій Григорович; Юрчишин , Володимир Васильович; Семчик, В. І.; Молоцький, Михайло Якович \ред.\; Денисенко, Олексій Григорович \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Д19 Даньшина, Мария Степановна. Что следует знать о мясе [] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил. - Лит.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : 0.30 р.
Рубрики: Ветеринарія--Популярні видання М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): структура м'яса -- структура мяса -- класифікація м'яса -- классификация мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- консервування м'яса -- консервирование мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- хвороби тварини і людини -- болезни животных и человека Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Даньшин, Николай Сергеевич; Дик, Эмма Николаевна; Загаевский, И. С. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Е26 Евстигнеев, Геннадий Михайлович. Настольная книга по домашнему консервированию [] / Г. М. Евстигнеев, Д. Ж. Хенкин. - Киев : Урожай, 1989. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-337-00411-5 : 8.00 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Довідкові видання Консервування--Плодоягідні культури--Довідкові видання Консервування--М'ясні продукти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- фруктовые консервы для диабетиков -- фруктові консерви для діабетиків -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- овощи соленые -- овочі солені -- овощи квашеные -- овочі квашені -- фрукты моченые -- фрукти мочені -- сушка плодов -- сушіння плодів -- кисломолочные консервы -- кисломолочні консерви -- консервирование мяса -- консервування м'яса Анотація: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Хенкин, Джан Иосифович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Т38 Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ж74 Житенко, Петр Васильевич. Технология продуктов убоя животных [] : учебник / П. В. Житенко. - Москва : Колос, 1984. - 237 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений). - 0.60 р.
Рубрики: М'ясне виробництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- обработка мяса -- обробка м'яса -- состав мяса -- склад м'яса -- оценка мяса -- оцінка м'яса -- консервирование мяса -- консервування м'яса -- хранение мяса -- зберігання м'яса Анотація: Рассмотрены вопросы транспортировки убойных животных, порядок приема их, первичной переработки, ветеринарно-санитарная оценка мяса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |