Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда из сои<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
633.34
Г68


    Гордиенко, Василий Артемович.
    Кладовая белка [] / В. А. Гордиенко , И. И. Либерштейн. - М. : Колос, 1969. - 151 с. : рис. - (Научно-популярная литература). - Библиогр.: с. 150. -
УДК
ББК 42.113.6
Рубрики: Соя--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
история культуры сои -- історія культури сої -- биология сои -- біологія сої -- использование сои -- використання сої -- выращивание сои -- вирощування сої -- питательность сои -- поживність сої -- соевые продукты -- соєві продукти -- соевое сырье -- соєва сировина -- блюда из сои -- страви із сої
Анотація: Биология, выращивание, использование сои, приготовление блюд из этого растения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Либерштейн, Иосиф Ильич
Свободных экз. нет
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)