Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бульйони<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664.91/94(083)
Т 41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- детское питание на мясной основе -- дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.514.7
Ф17


    Файвышевский, Михаил Львович.
    Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.827
С 89


   
    Супы [] : сб. рецептов / [сост. М. Г. Пожидаева] // Винахідник і раціоналізатор. - К. : Укр. акад. наук, 2018. - N 5. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 332-333
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Перші страви--Супи--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
супы -- супи -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- щи -- щі -- рассольники -- розсольники -- молочные супы -- молочні супи -- пюреобразные супы -- пюреподібні супи -- прозрачные супы -- прозорі супи -- холодные супы -- холодні супи -- ягодные супы -- ягідні супи
Анотація: Представлены рецепты приготовления всевозможных бульонов, супов, борщей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пожидаева, Маргарита Георгиевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)