С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Р 31 Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2008. - 99 с. : табл. - 042.00 грн
Рубрики: Сільськогосподарська продукція Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції--Житомирська область--Статитистичні матеріали Житомирська область--Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщины -- статистика Житомирщини -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд Аннотация: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Держкомстат України Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання фывфывфыв: харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Х26 Хаубер-Швенк, Габи. Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
Рубрики: Харчування--Довідкові видання фывфывфыв: экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство Аннотация: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (1), АБ (1) |
М 19 "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин) Порийчук, В. М. Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук> // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. фывфывфыв: історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин) Нет сведений об экземплярах (Источник в БД не найден) |
Р 31 Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2009. - 108 с. : табл. - 042.00 грн
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Житомирська область--Статистичні матеріали Житомирська область--Сільськогосподарська продукція -- Статистичні матеріали фывфывфыв: сельскохозяйственные предприятия -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед Аннотация: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Держкомстат України Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
A61 Annual Editions: Western Civilization [Текст] : in 2 Vols. / ed. William Hughes. - 8th ed. - Guilford, Conn. : The Dushkin Publ. Group, 1995. - (The Annual Editions Series). Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century. - 243 p. : ill. - Ind.: p. 241-243. - ISBN 1-56134-375-7 : 016.00 грн ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Цивілізації--Історія--Збірники Париж, місто (Франція) фывфывфыв: цивилизации -- історія -- история -- цукор -- сахар -- ренесанс -- ренессанс -- епоха відродження -- эпоха возрождения -- пірати -- пираты -- фемінізм -- феминизм -- Париж Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Hughes, William \ed.\; Локк, Джон (філософ, просвітитель ; 1632 - 1704) \про нього\; Ньютон, Ісаак (фізик, математик, механік і астроном ; 1642 - 1727) \про нього\; Джефферсон, Томас (3-й президент США, філософ, дипломат, політ. діяч ; 1743 - 1826) \про нього\; Бернар, Сара (актриса ; 1844 - 1923) \про неї\ Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
Р31 Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2010. - 110 с. : табл. - 35.91 грн
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Україна, 2009--Статистичні матеріали фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- статистичні бюлетені -- статистические бюллетени -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд Аннотация: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Держкомстат України Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Ч-44 Чепурной, Иван Петрович. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі Аннотация: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-80 Золоті ворота [] : [альманах] : видання тов-ва зв'язків з українцями за межами України. Вип. 3 / редкол.: Чубук Микола (голов. ред.) [та ін.]. - К. : АВЄРС, 1993. - 174 с. : фото. - 900.00 крб Содержание: Кузьо, Тарас. Панорама українських політичних партій в діаспорі / Т. Кузьо. - С .9-20 Серггійчук, Володимир. : Трагедія музею визвольної боротьби України в Празі / В. Серггійчук. - С .20-31 Мушинка, Микола. Ми наближували той день / М. Мушинка. - С .32-33 Мушинка, Микола. Українознавче шкільництво за межами України / М. Мушинка. - С .34-41 Бойко, Іван. Чи є цукор українською валютою? / І. Бойко. - С .42-46 Рибалка, Володимир. Нема селянина-товаровиробника, а є лише мешканці села / В. Рибалка. - С .47-53 Апанович, Олена. Україна в духовному світі Вернадського / О. Апанович. - С .54-90 Соколенко, Валентина. Хто винайшов кіно / В. Соколенко. - С .90-99 Бабенко, Іван. Нашому цвіту - по всьому світу / І. Бабенко. - С .100-118
Рубрики: Людина і суспільство--Україна--Збірники фывфывфыв: українська діаспора -- украинская диаспора -- українська мова -- украиский язык -- україністика -- українистика -- українські політичні партії -- украинские политические партии -- визвольна боротьба -- освободительная борьба Аннотация: [Зібрані матеріали стосуються історії України, її економіки, екології, суспільно-політичного і культурного життя]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Чубук, Микола \ред.\; Жулинський, Микола \ред.\; Брайчевський, Михайло \ред.\; Дзюба, Іван \ред.\; Вернадський, Володимир Іванович (акад., філософ, природознавець, мислитель, засн. геохімії, біогеохімії та радіогеології, космізму ; 1863 - 1945) \про нього\ Экземпляры всего: 2 ЧЗ (2) Свободны: ЧЗ (2) |
Манько, М. І. Аналіз доцільності інвестування розвитку бурякоцукрового неприбуткового кооперативу [] / М. І. Манько> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - N 1. - С. 148-153. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Кооператив--Україна фывфывфыв: бурякоцукровий підкомплекс -- цукор -- цукровий буряк Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Ц65 Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання фывфывфыв: ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное Аннотация: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Синельников, Б. В. Відновелння лідерства бурякоцукрового кластера України в контексті IV довгої хвилі М. Д. Кондратьєва [] / Б. В. Синельников> // Економіка України. - 2016. - N 7. - С. 66-81. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0131-775Х Рубрики: Агропромислові комплекси--Україна Цукрові буряки--Україна Цукор--Ринок--Україна фывфывфыв: лідерство -- лидерство -- зміна клімату -- изменение климата -- бурякоцукровий кластер -- свеклосахарный кластер -- стратегічне прогнозування -- стратегическое прогнозирование -- органічне землеробство -- органическое земледелие -- фіаско ринку -- фиаско рынка -- нанотехнології -- нанотехнологии -- інтелектуальна власність -- интелектуальная собственность Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Б 11 Бєлінська, Неля Семенівна. Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання фывфывфыв: ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод" Аннотация: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 63 Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання фывфывфыв: углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пуріни -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронні вироби -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини Аннотация: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Р 65 Ройтер, Исаак Менашевич. Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання фывфывфыв: мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста Аннотация: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Турчина, Валентина. Ваніль - нектар богів [] / В. Турчина> // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 6. - С. 8-9 : фот. . - ISSN 1814-4357 Рубрики: Орхідні--Прянощі фывфывфыв: історія ванілі -- вирощування ванілі -- ванільний порошок -- ванільний екстракт -- ванільний цукор -- цілющі властивості ванілі Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |