Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т 38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Хлібні вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
З-80 Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д 66 Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Раделов, С. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С56 Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Т. П. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К65 Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К73 Котоусова, Антонина Митрофановна. Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Котоусов, Николай Георгиевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л67 Лишенко, Іван Дмитрович. Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники Виноробство--Рецепти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р 93 Рыбак, Галина Михайловна. Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1991. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - Прил.: с. 164-173. - Лит.: с. 174. - ISBN 5-337-00860-9 : 9.00 р.
Рубрики: Соки--Домашнє приготування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): соки -- пищевая ценность соков -- харчова цінність соків -- соки диетические -- соки дієтичні -- джусы для диабетиков -- джуси для діабетиків -- сиропы -- сиропи -- морсы -- морси -- желе -- коктейли -- коктейлі -- фруктовые квасы -- фруктові кваси -- фруктово-овощные приправы -- фруктово-овочеві приправи Анотація: Технология изготовления плодовых, ягодных, овощных соков и на их основе напитков в домашних условиях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бондаренко, Нина Феодосьевна; Чернозубенко, Нина Корнеевна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С47 Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванчук, В. Н. \сост.\ Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Ц 26 Цвек, Дарія Яківна. Домашнє печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [8-ме вид., доповн.]. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : рис., кол. іл. - ISBN 5-7745-0087-X : 2.10 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): булки -- булочки -- баби -- пироги -- піцца -- тарт -- рулети -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пиріжки -- сухарі -- бублики -- вергуни -- коржики -- тістечка -- кекси -- бабки -- торти -- мазурки -- пудинги -- шарлотки -- омлети -- налисники -- желе -- суфле -- киселі -- гарячі напої -- холодні напої -- варення -- квас -- морозиво -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) |
Д66 Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д40 Джафаров, Агарагим Фатилиевич. Производство желатина [] / А. Ф. Джафаров. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с. 279-285. - Лит.: с. 286. - ISBN 5-10-001486-5 : 1.30 р. Рубрики: Желатини--Технологія виробництва--Обладнання--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): желатины -- сырье для производства желатина -- сировина для виробництва желатину -- ассортимент желатина -- асортимент желатину -- товарно-сухой желатин -- товарно-сухий желатин -- отходы желатинового производства -- відходи желатинового виробництва -- сухое фруктовое желе -- сухе фруктове желе -- желатин -- преципитат -- преципітат -- сточные воды желатинового производства -- стічні води желатинового виробництва -- оборудование желатиновых заводов -- обладнання желатинових заводів Анотація: Методы производства желатина, механизация и автоматизация желатинового производства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ц26 Цвек, Дарія Яківна. Солодке печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [Вид. 6-те, стер.]. - Львів : Каменяр, 1987. - 126 с. : рис., фот. кольор. - ISBN 5-7745-0099-3 : 2.00 р. Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): печиво -- булки -- баби -- пироги -- рулети -- струдлі -- бублики -- коржики -- тістечка -- кекси -- торти -- солодкі страви -- пудинги -- шарлотки -- налисники -- желе -- суфле -- домашні заготівлі -- варення -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (2) Свободны: ВВ (2) |