664.91/94(083)
Т 41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- детское питание на мясной основе -- дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

637.5'7(075.8)
Т38


   
    Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини [] : підручник / Л. В. Пешук [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 295, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295. - ISBN 978-617-673-524-3 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія виробництва--Переробка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
дикі парнокопитні тварини -- м'ясопродукти з конини -- родина зайцевих -- м'ясо птиці -- екзотична кухня -- м'ясо кенгуру -- м'ясо черепах -- м'ясо крокодилів -- м'ясо змій -- м'ясо жаб -- паштети -- історія виникнення паштетів
Анотація: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Кириченко, Станіслав Григорович; Національний університет харчових технологій; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)



    Никитина, Н.
    Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства [] / Н. Никитина // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Паштети--М'ясне виробництво--Технологія
   Паштети--М'ясне виробництво--Сировина

Кл.слова (ненормовані):
паштеты -- паштети -- классификация паштетов -- класифікація паштетів -- игредиенты паштетов -- інгредієнти паштетів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)


641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)



   
    Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окислення [] / Л. М. Борсолюк [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 8. - С. 67-72 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні консерви
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні паштети -- поліненасичені жирні кислоти -- купажі рослинних олій

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Борсолюк, Л. М.; Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л. І.; Шелкова, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)