Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=закваска<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
637.1/.3(075.8)
М 11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання
   Ветеринарна санітарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.6(075.8)
П69


   
    Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [] : [навч. посібник / В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 329, [1] с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-70-1 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розрахунок продуктивності печей -- витрати сировини -- втрати виробничі -- дріжджі -- хлібна закваска -- калорійність хліба -- хлібопекарське обладнання -- бубличні вироби -- контроль якості сировини -- розрахунок виробничих рецептур
Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.


    Крижова, Ю. П.
    Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.
Шифр: bzzt/2020/9
   Журнал

Безпека життєдіяльності [Текст]. - К. : Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2003 - . - Виходить щомісячно
2020р. N 9
Зі змісту:
Богданович, Л. Лохина - корисна ягода кольору індиго / Л. Богданович, С. Сарай. - С.2-3
Треніна, А. С. Як захиститись від кишкових інфекцій / А. С. Треніна. - С.4
Богданович, Л. Зелень на столі - запорука здоров'я / Л. Богданович. - С.5
Кіслова, В. Харчування восени / В. Кіслова. - С.6-8
Ільницька, І. М. Користь і небезпека кавунів / І. М. Ільницька. - С.9-10
Нетребенко, А. Гра, що руйнує життя / А. Нетребенко. - С.13-14
Яковець, Н. Контролюємо паніку під час коронавірусу / Н. Яковець. - С.15
Ільницька, І. М. Самоорганізація дитини й основи правильного виховання / І. М. Ільницька. - С.16-18
Батіщева, В. Захистимо екосистему від пожеж / В. Батіщева. - С.19-20
Іванов, і. Дії в разі виникнення пожеж / і. Іванов. - С.21
Стоєцький, В. Пожежна безпека пічного опалення / В. Стоєцький. - С.22
Гордієнко, В. В. Газові балончики: що треба знати? / В. В. Гордієнко. - С.23-24
Усик, С. Безпека на залізниці / С. Усик. - С.25
Косянчук, В. Правила безпечного користування велосипедом / В. Косянчук. - С.26
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування / Д. В. Білай. - С.27-28
Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів / М. Кірєєва. - С.28
Теліга, Т. Черкащина потерпає від нашестя червоних лисиць / Т. Теліга. - С.29-30
Ільницька, І. М. Укус змії / І. М. Ільницька. - С.30
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

6.


    Білай, Д. В.
    Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 9. - С. 27-28
Рубрики: Продовольча безпека
   Овочі--Заготівля

   Плодоягідні--Заготівля


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)