Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продовольственное сырье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
613.2(075.8)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 126 с. : рис. - Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123. - ISBN 978-966-364-856-9 : 033.80 грн
УДК
ББК 51.230я73 + 28.04я73
Рубрики: Гігієна харчових продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
біотехнологія -- генна інженерія -- історія -- трансгенні культури -- генетично модіфіковані організми -- екологія -- харчові продукти -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- біобезпечність -- зарубіжний досвід -- моніторінг
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Донцова, І.В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
366.436/438(477)(094.5)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.3
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

   
Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

3.
346.1(477)
В 39


   
    Ветеринарно-санитарное законодательство Украины [] : сб. нормативных док. : с изм. и доп. по состоянию на 1 сентября 2002 г. / сост. Т. В. Сировец. - Х. : Конус, 2002. - 175, [1] с. - ISBN 966-7636-24-0 : 9.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303
Рубрики: Ветеринарна санітарія--Законодавство--Україна--Збірники
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарная медицина -- ветеринарна медицина -- санитарное законодательство -- санітарне законодавство -- продовольственное сырье -- продовольча сировина -- ветеринарно-санитарные правила -- ветеринарно-санітрані правила -- безопасность пищевых продуктов -- безпека продуктів харчування -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- ветеринарно-санітрна експертиза -- ветеринарные и санитарные требования -- ветеринарні і санітарні вимоги
Анотація: В сборник вошли законодательные документы, определяющие основы функционирования ветеринарной медицины, обеспечения санитарного и эпидемического благополучия населения, обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сировец, Т. В. \сост.\
Примірників всього: 2
БГ (1), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.56(075.8)
Д44


    Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5.
   Т. 2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания / [А. И. Черевко и др.]. - 2013. - 493, [1] с. : табл., рис. - Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493. - ISBN 978-966-680-627-0 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольственное сырье -- продовольча сировина -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- механическая кулинария -- механічна кулінарія -- физические свойства сырья -- фізичні властивості сировини -- химический состав продуктов питания -- хімічний склад продуктів харчування -- производство продуктов питания -- виробництво продуктів харчування -- производство диетической продукции -- виробництво дієтичної продукції -- оборудование предприятий ресторанного хозяйства -- устаткування підприємств ресторанного господарства -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- гигиена пищеблока -- гігієна харчоблоку -- личная гигиена персонала -- особиста гігієна персоналу -- сервірування столу -- сервировка стола -- нові форми обслуговування в ресторанах -- новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)