Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=асортимент продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
658.8(075.8)
О-75


    Оснач, Ольга Федорівна.
    Промисловий маркетинг [] : підручник / О. Ф. Оснач, В. П. Пилипчук, Л. П. Коваленко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 363, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 359-361. - ISBN 978-966-364-842-2 : 58.00 грн
УДК
ББК 65.050.24я73
Рубрики: Промисловий маркетинг--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток промислового маркетинку -- стратегії промислового маркетингу -- ринки промислових товарів -- планування маркетингової діяльності -- конкурентні стратегії -- кон'юнктура ринку -- сегментування ринку -- закупівля товарів -- товарна продукція -- асортимент продукції -- цінова політика -- збут готової продукції -- управління збутом -- матеріальні запаси -- маркетингові комунікації
Анотація: Сутність, завдання, концепції та особливості промислового маркетингу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пилипчук, Володимир Петрович; Коваленко, Лілія Петрівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
640.44
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    За стійкою бару [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 409, [1] с. : рис. - Л-ра: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Установи громадського харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
торгові приміщення -- торговые помещения -- технічне оснащення барів -- техническое оснащение баров -- торговельно-виробнича діяльність -- торгово-производственная деятельность -- винний бар -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- молочний бар -- молочный бар -- асортимент продукції -- ассортимент продукции -- кав'ярні -- кафе -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральний бар -- игральный бар -- міні-бари -- мини-бар
Анотація: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.


    Васильчук, Володимир.
    Чому радомишльське пиво - таке популярне? [] / В. Васильчук // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 54(20-23 лип.). - С. 3
Рубрики: Пивоварне виробництво--Радомишль, місто (Житомирська область), 2019
   Радомишль, місто (Житомирська область)--Пивоварне виробництво, 2019
Кл.слова (ненормовані):
харчові комбінати -- асортимент продукції -- харчова промисловість Житомирщини
Анотація: [Про цьогорічні здобутки та асортимент ПБК "Радомишль"].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
\про нього\

Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2)
Вільні: КР (2)

Знайти схожі

5.


    Федоренко, Олександр.
    Енергодар відкриває таємниці закритого грунту [] / О. Федоренко // Зерно : всеукр. журн. современного агропромышленника. - 2020. - N 2. - С. 108-116 : фот. цв.
Рубрики: Тепличне овочівництво--Ринок (екон.)
Кл.слова (ненормовані):
технології тепличного господарства -- асортимент продукції -- гідропонікагеліотеплиця -- збут тепличної продукції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
33:331.102.344](477)*М
І-73


. "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум (5 ; 2019 ; Житомир)

    Поліщук, С.
    Оцінка якості продукції у ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" [] / С. Поліщук // Матеріали V Міжнародного науково-практичного форуму "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", 25 жовтня 2019 року / [А. В. Адаменко та ін. ; редкол.: О. В. Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2019. - С. 487-491 : табл.
УДК
ББК 65.9(4УКР)422.5
Рубрики: Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка--Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область)
   Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область)--Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- конкурентоспроможність -- асортимент продукції
Анотація: У дослідженні здійснено оцінку якості продукції У ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" та встановлено, що із всієї кількості подсних зразків продукції на випробування щодо її якості, близько 4,8 % є забракованими.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Адаменко, А. В.; Альохіна, О. І.; Антонюк, С. М.; Антохов, А. А.; Скидан, О. В. \ред.\; Сандал, Ян-Урбан \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Жудро, Михайло \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Інститут Я.-У. Сандала (Норвегія); Клайпедський університет (Литва); "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум(5 ; 2019 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)