Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=борошно<.>
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-28 
1.
664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
Шифр: tvuk/2008/11
   Журнал

Тваринництво України [Текст]. - К. : Паралель. - Виходить щомісячно
2008р. N 11
У змісті:
Борщенко, В. Кормові угіддя Північної Житомирщини / В. Борщенко [и др.]. - С.5-9. - (НТП: проблеми, пошуки, знахідки). - Бібліогр.: с. 9 : табл.
Інші автори: Кривий М., Славов В., Вербельчук С., Вербельчук Т.
Бурлака, В. Відновлення тваринництва на Житомирщині / В. Бурлака. - С.2-5 : табл.
Ревунець, А. Розвиток молочного скотарства в регіоні / А. Ревунець. - С.9-11. - (НТП: проблеми, пошуки, здобутки). - Бібліогр.: с. 11 : табл.
Славов, В. Система конкурентноспроможного кормозабезпечення тваринництва / В. Славов, М. ФурсаІ. Заря. - С.12-13. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 13 : фото
Васильєв, Р. Комбікормові силоси з амарантом для відгодівлі поросят / Р. Васильєв. - С.14-19. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 19 : табл.
Левицький, І. Морфологічні показники крові кролематок при згодовуванні мікроелементних добавок / І. Левицький. - С.19-21. (Корми та годівля) : фото
Бурлака, В. Якщо в кормах алунітове борошно й каолін / В. Бурлака, Т. ВербельчукС. Вербельчук. - С.22-23. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 23. : фото
Бурлака, В. Застосування математичних моделей при оцінці природних сінокосів та пасовищ / В. Бурлака, І. ГрабарІ. Хомяк. - С.25-27. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 25-27. : рис.
Бурлака, В. Вплив комплексонів на багатоплідність свиноматок та збереженість поросят / В. Бурлака, В. МамченкоЮ. Туровський. - С.28-29. - (Корми та годівля) : фото
Лавринюк, О. Показники крові свиней при згодовуванні кормових бобів / О. Лавринюк. - С.30-32. - (Ветеринарія). - Бібліогр.: с. 32 : фото
Кривий, М. Літні раціони й ефективність травлення / М. Кривий, В. Степаненко. - С.33-37. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 37 : фото
Скоромна, О. За вищого вмісту клітковини кукурудзяний силос втрачає сприятливу дію на продуктивність тварин / О. Скоромна, Ю. ОбертюхМ. Кулик. - С.37-40. - (Корми та годівля). - Бібліогр.: с. 40 : фото
Лісогурська, Д. Переважаючий медозбір у радіоактивно забрудненій зоні Житомирщини / Д. Лісогурська, С. ФурманО. Січенко. - С.40-42. - (Науковці - бджолярам). - Бібліогр.: с. 42 : фото
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.


    Бурлака, В.
    Якщо в кормах алунітове борошно й каолін [] / В. Бурлака, Т. Вербельчук, С. Вербельчук // Тваринництво України. - 2008. - N 11. - 22-23. - (Корми та годівля) : фото. - Бібліогр.: с. 23.
Рубрики: Тваринництво--корми
   Вища освіта--Житомирський національний агроекологічний університет--персоналії--Житомир

   Житомир--Вища освіта--Житомирський Національний агроекологічний університет--персоналії
Анотація: В. Бурлака - доктор сільськогосподарських наук, професор, Т. Вербельчук, С. Вербельчук - аистенти, Житомирський національний агроекологічний університет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вербельчук, Т.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

5.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
674:658.382.3
Н62


    Никитин, Лев Иванович.
    Техника безопасности на деревообрабатывающих предприятиях [] : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ / Л. И. Никитин. - 4-е изд., перераб. и доп. - М. : Высш. шк., 1977. - 288 с. : рис. - (Профтехобразование. Техника безопасности). - 0.49 р.
УДК
ББК 37.13
Рубрики: Деревообробні підприємства--Техніка безпеки--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
санитарная служба предприятия -- санітарна служба підприємства -- производственная санитария -- виробнича санітарія -- бытовые помещения -- побутові приміщення -- оградительная техника -- огороджувальна техніка -- тормозные устройства -- тормозні пристрої -- предохранительная техника -- запобіжна техніка -- блокировочная техника -- блокувальна техніка -- механизация лесоскладов -- механізація лісоскладів -- штабелевка -- штабелівка -- лесопильный цех -- лісопильний цех -- сушильный цех -- сушильний цех -- цех механической обработки древесины -- цех механічної обробки деревини -- технологическая щепа -- технологічна щепа -- стружка -- древесная мука -- деревинне борошно -- сборочно-отделочный цех -- складально-оздоблювальний цех -- пожарная профилактика -- пожежна профілактика
Анотація: Охрана труда на лесоскладских работах, в лесопильных, сушильных, сборочно-отделочных цехах, в цехах механической обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
674.05(075)
М 69


    Михайлов, Геннадий Михайлович.
    Технология изготовления товаров народного потребления из древесины [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / Г. М. Михайлов, Е. В. Панков. - М. : Лесная промышленность, 1988. - 222, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 216-217. - Предм. указ.: с. 218-220. - 0.80 р.
УДК
ББК 37.13я723
Рубрики: Деревина--Вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация товаров народного потребления -- класифікація товарів народного споживання -- пиломатериалы -- пиломатеріали -- фанера -- паркет -- столярные изделия -- столярні вироби -- срубы жилых домов -- зруби жилих будинків -- обозные изделия -- обозні вироби -- древесная мука -- деревне борошно -- древесная стружка -- деревна стружка -- арболит -- арболіт -- фибролит -- фіброліт -- кормовые дрожжи -- кормові дріжджі -- берестовый деготь -- берестяний дьоготь -- зеленая витаминная мука -- зелене вітамінне борошно -- пихтовое масло -- піхтова олія
Анотація: Приведена классификация и технологический процесс изготовления из древесины товаров народного потребления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панков, Евгений Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
636.5
Б28


    Батюжевський, Ю. Н.
    Зернові корми в годівлі птиці [] / Ю. Н. Батюжевський, Т. М. Головко, Т. І. Лелюк. - К. : Урожай, 1975. - 95 с. : табл. - Л-ра: с. 92. - 0.19 р.
УДК
ББК 46.8-45
Рубрики: Птиця--Годування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
зернові корми -- зерновые корма -- зернобобові корми -- зернобобовые корма -- трав'яне борошно -- травяная мука -- кормові дріжджі -- кормовые дрожжи -- відходи технічного виробництва -- отходы технического производства -- хімічний склад кормів -- химический состав кормов -- енергетична поживність кормів -- энергетическая питательность кормов
Анотація: Рекомендації по складанню повноцінних раціонів для всіх видів сільськогосподарської птиці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головко, Т. М.; Лелюк, Т. І.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
636.087.7*М
Б91


    Бурлака, Віктор Анатолійович.
    Біогенна міграція сполук важких металів та продуктивність птиці під дією природних детергентів [] : наук. монографія / В. А. Бурлака, А. В. Гуцол, Н. В. Павлюк ; за ред. В. А. Бурлаки ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроеколог. ун-т. - Житомир : Рута, 2016. - 222, [2] с. : табл. - Літ.: с. 191-213. - Скор.: с. 214-220. - 60.00 грн
УДК
ББК 45.451.2
Рубрики: Мінеральні корми--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- кормові мінеральні добавки -- годівля птиці -- алунітове борошно -- метасоматозні ріолітові ксенотуфи -- годівля індобройлерів -- продуктивність індичок -- хімічні якості індичок -- гістологічні якості індичок -- забійні якості індичок -- екологічно безпечна індичатина -- кормове використання детергентів -- продуктівність гусей -- годівля гусей
Анотація: Сучасні наукові погляди, положення і результати використання алюмосилікатів (детергентів), в тому числі алунітового алюмосилікату - продукту метосоматозу ріолітових ксенотуфів тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуцол, Анатолій Васильович; Павлюк, Надія Василівна; Бурлака, Віктор Анатолійович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 5
ВВ (3), КР (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
636.4.084:614.95
В52


   
    Виробництво екологічно безпечної свинини з використанням природних детергентів [] : наук.-практ. рекомендації / М-во аграр. політики України, Житомир. облдержадмін., Голов. упр. агропром. розв., Житомир. нац. агроекол. ун-т ; [уклад. В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир : ЖНАУ, 2011. - 35, [1] с. : табл. - 10.00 грн
УДК
ББК 46.5-4 + 48.11
Рубрики: Свині--Гігієна харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- природні детергенти -- природные детергенты -- екологія свинарства -- экология свиноводства -- мінеральні добавки -- минеральные добавки -- алунітове борошно -- алунитовая мука -- каолінове борошно -- каолиновая мука -- утримання свиноматок -- содержание свиноматок -- годівля свиноматок -- кормление свиноматок -- хімічний склад молозива -- химический состав молозива -- хімічний склад молока -- химический состав молока
Анотація: Використання алунітового та каолінового борошна в раціонах свиноматок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, Віктор Анатолійович \уклад.\; Давидов, Євген Анатолійович \уклад.\; Бабич, Леонід Федорович \уклад.\; Кривий, Михайло Миколайович \уклад.\; Міністерство аграрної політики України; Житомирська обласна державна адміністрація; Головне управління агропромислового розвитку; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
636.087:636.09
Г41


    Герциг, Иван.
    Ветеринарные проблемы использования нетрадиционных кормов [] / И. Герциг, М. Тоулова ; пер. с чеш. Г. Н. Мирошниченко. - Москва : Колос, 1983. - 55 с. : табл. - Лит.: с. 44-54. - 0.15 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Корми--Використання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика нетрадиционных кормов -- характеристика нетрадиційних кормів -- состав куриного помета -- склад курячого посліду -- кормовой технический жир -- кормовий технічний жир -- костный жир -- кістковий жир -- костная мука -- кісткове борошно -- отходы кожевенного производства -- відходи шкіряного виробництва -- сухой яичный желток -- сухий яєчний жовток -- кормовая паста -- кормова паста -- плодова мякоть -- плодова м'якоть -- фруктовые косточки -- фруктові кісточки -- отходы шиповника -- відходи шипшини -- солома хлебных злаков -- солома хлібних злаків
Анотація: Рассматриваются ветеринарные аспекты пригодности к скармливанию традиционных и нетрадиционных отходов животноводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тоулова, Мириам; Мирошниченко, Г. Н. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
664.71(075)
Б 93


    Бутковский, Вячеслав Аронович.
    Мукомольное производство [] : учебник / В. А. Бутковский. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 382 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Прил.: с. 372-373. - Лит.: с. 374. - ISBN 5-10-001774-0 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.822я723
Рубрики: Борошно--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
технологические свойства зерна -- технологічні властивості зерна -- засоренность зерна -- засміченість зерна -- очистка зерна -- очищення зерна -- обработка зерна -- обробка зерна -- кондиционирование зерна -- кондиціювання зерна -- измельчение зерна -- подрібнення зерна -- помол зерна -- помол зерна -- сепарирование измельченных зерен -- сепарування подрібненого зерна -- ассортимент муки -- асортимент муки -- помол пшеницы -- помел пшениці -- макаронный помол -- макаронний помел
Анотація: Приведены схемы различных помолов, схемы производства макаронной муки, приведен ассортимент вырабатываемой муки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
664.71(075)
М 52


    Мерко, Иван Тимофеевич.
    Технология мукомольного и крупяного производства [] : учеб. пособие / И. Т. Мерко. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 288 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 286. - 0.85 р.
УДК
ББК 36.82я73
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Технологія--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
Кл.слова (ненормовані):
технологические свойства муки -- технологічні властивості борошна -- сепарирование зерна -- сепарування зерна -- измельчение зерновых продуктов -- подрібнення зернових продуктів -- шелушение зерна -- лущення зерна -- воднотепловая обработка зерна -- водно-теплова обробка зерна -- виды помолов -- види помелів -- технология производства муки -- технологія виробництва борошна -- ассортимент крупы -- асортимент крупи -- технология производства крупы -- технологія виробництва крупи -- макаронная мука -- макаронне борошно
Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
636.087.6
Ф 17


    Файвишевский, Михаил Львович.
    Производство животных кормов [] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 328 с. : граф., рис., табл. - (Промышленность - селу). - Лит.: с. 324-325. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.824
Рубрики: Тваринні корми--Види--Застосування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
животные белковые корма -- тваринні білкові корми -- кормовой жир -- кормовий жир -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технический жир -- технічний жир -- кормовая мука -- кормове борошно -- первичная обработка жиров -- первинна обробка жирів -- обработка шквары -- обробка шквари -- гранулирование сухих животных кормов -- гранулювання сухих тваринних жирів -- хранение кормовой муки -- зберігання кормового борошна -- переработка каротинсодержащего сырья -- переробка каротиномісної сировини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва
Анотація: Сведения о видах животных кормов, кормов и технических жирах, получаемых на предприятиях мясной промышленности, область их применения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Либерман, Симон Григорьевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.


    Сичевський, Микола Петрович.
    Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку [] / М. П. Сичевський, О. М. Васильченко, О. В. Коваленко // Економіка АПК. - 2018. - N 5. - С. 14-23 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Хлібні вироби--Ринок (екон.)--Україна
Кл.слова (ненормовані):
продовольча система -- ємність ринку -- якість хлібу -- борошно

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Васильченко, Олександр Миколайович; Коваленко, Ольга Володимирівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

17.
637.54'65
П 27


   
    Переработка птицы [] = Baromfihus feldolgozasa / [Н. С. Митрофанов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000946-2 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.931
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- обработка птицы -- обробка птиці -- потрошение птицы -- патрання птиці -- хранение мяса птицы -- зберігання м'яса птиці -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- кормовая мука -- кормове борошно -- перо-пуховое сырье -- перо-пухова сировина -- переработка яиц -- переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 4
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

18.
637.5.02
П84


    Процюк, Тамара Борисовна.
    Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности [] / Т. Б. Процюк. - Киев : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.92-2я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологічні процеси--Проектування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- технологические процессы -- технологические схемы убоя скота -- технологічні схеми забою худоби -- обработка мясных субпродуктов -- обробка м'ясних субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- производство пищевых животных жиров -- виробництво харчових тваринних жирів -- шкуроконсервировочное производство -- шкуроконсервувальне виробництво -- кормовая мука -- кормове борошно -- колбасное производство -- ковбасне виробництво
Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руденко, Вадим Иванович; Филипенкова, Валентина Сидоровна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

19.
665.2:636.086
С 53


    Сницарь, Анатолий Иванович.
    Справочник мастера цеха технических фабрикатов [] / А. И. Сницарь, Г. Е. Лимонов, А. И. Минаев. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 168 с. : граф., рис., табл. - Прил.: с. 163-165. - Лит.: с. 166. - 0.50 р.
УДК
ББК 36.929я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Відходи--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технические (кормовые) жиры -- технічні (кормові) жири -- переработка технического сырья -- переробка технічної сировини -- кормовая мука -- кормове борошно -- сухой растительно-животный корм -- сухий рослинно-тваринний корм
Анотація: Сведения по переработке отходов мясокомбинатов на сухие животные корма и технические (кормовые) жиры, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лимонов, Генрих Евсеевич; Минаев, Александр Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.


    Назаренко, Юлія.
    Вирощування амаранту. Бізнес-план [] / Ю. Назаренко, А. Горобчук // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 23(груд.). - С. 30-32 : табл.
Рубрики: Щириця--Вирощування
Кл.слова (ненормовані):
амарантова олія -- борошно амаранту -- шрот амаранту

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горобчук, Анна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)